Sakaryaspor’da valilikten iznin çıkmasının ardından 13-20 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesinde henüz resmi olarak adaylığını açıklayan kimse olmadı

AKKUŞ CEPHESİ SESSİZ
Sakaryaspor’da başkanlığa aday olması beklenen güçlü isimlerden Uğur Akkuş cephesinden kongreye 10 gün kala hala remi bir açıklama gelmedi. İş seyahati için Amerika’da olan Akkuş’un önümüzdeki 2-3 gün içerisinde bir basın toplantısı yaparak başkan adaylığını açıklaması bekleniyor. Akkuş ve ekibi önümüzdeki bir hafta şehirde çeşitli görüşmeler yapacak

GENÇ GÖRÜŞMELERE BAŞLADI
Genel kurulda aday olması beklenen bir diğer isim olan Cumhur Genç de henüz resmi olarak aday olmasa da faaliyetlerini yürütmeye başladı. Genç, teknik direktörlük için Ercüment Coşkundere ile görüşme yaparken birçok futbolcularla da görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi.

AĞALAR ADAY OLACAK MI?
Kongre öncesinde yönetimden istifa eden İdris Caymaz ve Dinçer Özcan, 13-26 Haziran tarihinde yapılacak genel kurul için çalışmalar yaptığı öğrenildi. Akbalık Ağası İdris Caymaz ile Söğütlü Güreş Ağası Dinçer Özcan’ın birçok isimle temasta olduğu ve adaylık için liste hazırlığına giriştikleri kulislerde yer aldı. Caymaz’ın olumlu karar alması halinde adaylığını kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

KÖSEOĞLU KARAR AŞAMASINDA
Sakaryaspor’da aday olması için çevresi tarafından ikna edilmeye çalışılan bir diğer isim ise iddialara göre İş İnsanı Adil Köseoğlu. Daha önce Sakarya Büyükşehir Basketbol takımının başkanlığını yapan ve halen de Sapancaspor başkanlığını yürüten Adil Köseoğlu da gerekli görüşmeleri yapmasının ardından son kararını verecek. Çevresinden adaylık için büyük baskı gören Köseoğlu’nun nasıl bir karar vereceği ise merak konusu.

Editör: Haber Merkezi