“SAKARYASPOR’A KALICI GELİR ŞART”
İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Hür FM’de yayınlanan Hür Meydan programının konuğu oldu. Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Engin Arapoğlu’nun sorularını yanıtlayan Kılıçaslan, Sakaryaspor’un kalıcı gelirlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Önceden şehirdeki otopark gelirinin Sakaryaspor’a bırakıldığını hatırlatan Kılıçaslan, “Sonra nedense bu geri çekildi. Sakaryaspor’un muhakkak kalıcı gelirlere kavuşması lazım. Takıma siyasetin sokulmaması lazım” dedi.
 

EKREM YÜCE’YE ÇAĞRI
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye çağrıda bulunan Selçuk Kılıçaslan, “Sayın başkan şehrin hemen her yerine bal evi, süt evi, çay evi açıyor. Esnafın ve STK’ların tepkisine rağmen yumurta, et, süt, bal ve çay satmaya devam ediyor. Kendisine çağrıda bulunuyorum: Buradan elde edilen geliri Sakaryaspor’a bırakın. Bal, süt, yumurta, et ve çayı Sakaryaspor için satın. Tüm bal, süt ve çay evleri Sakaryaspor’a çalışsın. Böylelikle hem takımın sabit bir geliri olur, hem de Sayın Yüce’ye bu konuda gösterilen tepkiler son bulur” ifadelerini kullandı.


SAKARYASPOR ÇALIŞTAYI
Kılıçaslan ayrıca şehrin tüm dinamiklerinin, eski ve yeni futbolcu ve de yöneticilerin katılacağı bir Sakaryaspor Çalıştayı yapılması ve kulübün geleceğinin ortak bir akılla belirlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
 

Editör: Haber Merkezi