Şen Samuray Spor Kulübü antrenman salonunda gerçekleşen Kuşak terfi imtihanında  55 Genç sporcu heyecanla hünerlerini,  başarı ile sergiledi. Gençlerin bu heyecanında; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, AK Parti Erenler İlçe Teşkilat Başkanı Resul Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Şube  Müdürü Murat Acar, İş Adamı Mustafa Balcı ve sporcu velileri hazır bulundu.Genç sporcular belgelerini almadan önce hünerlerini sergilerken gösterdikleri heyecanı katılımcılar alkışlarla destekledi.
Şen Samuray Spor Kulübü'nün gelecek vaad eden Kick Bokscuları, Kuşak terfi imtihanı sonrasında veliler elleri ile hazırladıkları ikramları hep birlikte afiyetle yediler. 
"BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN"
Kulüblerin çalışmalarını önemsediklerini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, “Toplumun birlik ve  beraberliğinin devamı için sporun önemi oldukça büyüktür. Siz velilerin göstermiş olduğu öz verilerinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Çelikel, Şen Samuray Spor Kulübü sporcularını başarılarından dolayı kutlayarak, Kick Boks antrenörümüz İbrahim şen'i tebrik ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi