BELGELER YENİ TESLİM EDİLDİ
Yeni normalleşme adımları çerçevesinde tesislere dönen ve çalışmalara yeniden başlayan sporcular, Mart ayında tamamladıkları kuşak terfi sınavının belgelerini yeni alabildi. Yaşanan Koronavirüs salgınının ardından aylarca evinde kalan genç sporcular, yasaklar gevşetilmeye başlayınca yeniden salonlara dönme fırsatı buldu. Sporcular sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek çalışmalarını sürdürüyor.

MİNİKLERDEN BÜYÜK SVEİNÇ
Antrenmanlara başlama sevinci yaşayan sporculara bir müjdeli haber de antrenörleri Seydi Gökpınar’dan geldi. Kuşak sınavı belgelerini aylar sonra alacaklarını öğrenen sporcular büyük sevinç yaşadı. Sporculara terfi belgelerini veren Gökpınar, başarılı sporcuları tebrik etmeyi de ihmal etmedi. Sporcular belge sevincini verdikleri pozlarla kutladı. En büyük sevinci ise minik sporcular yaşadı.

“SPORCULARIMIZI ÇOK ÖZLEDİK”
Antrenörleri Seydi Gökpınar ülke olarak zor günler geçirdiklerini belirtirken, “Salgın döneminde zor zamanlar geçirdik spor camiası olarak. Yeniden yaralarımızı sararak antrenmanlara başladık. Sporcularımız bizi biz de sporcularımızı çok özledik. Mart ayında gerçekleştirdiğimiz kuşak terfi sınavının belgelerini sporcularıma anca verebildik. Onları da başarılarından dolayı kutluyorum. Özveriyle sporcularıma destek olan velilerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi