GOLLER PEŞ PEŞE
Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig 14.hafta erteleme karşılaşmasında deplasmanda Bayburt Özel İdarespor’a konuk oldu. Sakaryaspor karşılaşmaya golle başladı. Muhammet Reis’in çok uzaktan yaptığı akıl dolu vuruş Bayburt ağlarını havalandırınca Sakaryaspor 10uncu dakikada 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu golün ardından kalemize yüklenen Bayburtspor 19’ncu dakikada oluşan karambolde skoru 1-1’e getiren golü Nezih ile buldu ve maça denge geldi.

4 GOLLÜ DEVRE
Sakaryaspor 39uncu dakikada yeniden golü buldu. Savunma arkasına iyi sarkan Abdülaziz solmaz düzgün bir vuruş ile skoru 2-1’e getirdi. Yeşil siyahlı temsilcimizin durmaya niyeti yoktu. Sol kanattan Abdülaziz’in içeriye çevirdiği topa düzgün bir vuruş yapan Muhammet Reis skoru 3-1’e getiren golü attı. İlk devre de bu skorla tamamlandı.

REİS VE ABDÜLAZİZ’DEN DUBLE
Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takım da tempolu başladı. Bayburtspor 55nci dakikada çok tehlikeli geldi. Kaleci oğuz kalesinde devleşerek mutlak golü önledi. Yeşil siyahlı temsilcimiz 71’nci dakikada Mehmet Boztepe’nin harika topuk basında savunma arkasına iyi hareketlenen Abdülaziz’in golü skoru 4-1’e getirdi ve farkı 3’e çıkarttı. Ev sahibi ekip 90’ncı dakikada Deniz’in golü farkı 2’ye indirse de mücadeleden başka gol sesi çıkmadı ve Sakaryaspor zorlu deplasmanda sahadan 4-2’lik skorla galip ayrılarak önemli bir 3 puanın sahibi oldu. 

Stat: Bayburt Genç Osman
Hakemler: Egemen Artun** Metin Yalçın** Ahmetcan Akkoyun**
Bayburt Özel İdare: Enes** Ömer** Sinan** Savaş** Mustafa** (Dk.85 Furkan*) Şamil** Taha**(Dk.88 Burak*) Deniz** Kadir Mert** Nezih** Can Ahmet**(Dk.74 Eşref**)
Teknik Direktör:-
Sakaryaspor: Oğuz** Canberk** Berkay Can** Burak** Hakan**Azad** Çağrı** Bilal**(Dk.59 Mehmet**) Abdülaziz***(Dk.84 Kaan**) Reis***(Dk.77 Oğuzhan**) Ali Özgün**(Dk.84 Berk İsmail*)
Teknik Direktör: Murat Balaban
Goller: Dk.10, 45 Muhammet Reis, Dk.39, 72  Abdülaziz, (Sakaryaspor) Dk.19 Nezir(Bayburt Özel İdare)

Editör: Haber Merkezi