Sakaryaspor, ligin 11’nci haftasında evinde ağırladığı Mamak FK’yı Muhammet Reis, Ali Özgün ve Devrim Taşkaya’nın golleriyle 3-1 mağlup ederek bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanmış oldu

GERİDEN GELDİK

Sezon başından beri inişli çıkışlı bir performans sergileyen temsilcimiz Sakaryaspor, evinde Mamak FK’yı ağırladı. Karşılaşmanın henüz 5. Dakikasında Burak’ın attı golle geriye düştü. Bu golün ardından rakip kalede daha çok görünen yeşil siyahlı temsilcimiz aradığı golü 37’nci dakikada Muhammet Reis ile buldu. Bu golün ardından ilk devrenin uzatma dakikalarında Ali Özgün ile bir gol daha bulan Sakaryaspor, geriye düştüğü devreyi 2-1 önde kapattı.

PERDEYİ DEVRİM KAPATTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun haki yine temsilcimiz oldu. 55’nci dakikada Devrim Taşkaya’nın güzel golü ile skoru 3-1’e getiren yeşil siyahlı futbolcular, bu golün ardından da birçok fırsattan yararlanamadı. Gol bulmak için öne çıkan Mamak savunmasının arkasında geniş alanlar bulan hücum hattı 3-4 net pozisyona girse de bu pozisyonlar golle sonuçlanmadı ve mücadele Sakaryaspor’un 3-1 üstünlüğü ile sona ermiş oldu. Sahadan 3 puan ile ayrılan yeşil siyahlılar bu galibiyetle bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazanmış oldu.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk

Hakem: Harun Toplar

Sakaryaspor: Oğuz** Hakan** Burak** Berkay Can** Özkan**(Dk.46 Canberk**) Azad** Çağrı**(Dk.70 Caner**) Muhammet Reis**(Dk.86 Oğuzhan Kayar**) Abdülaziz*** Devrim***(Dk.77 Mehmet Boztepe**) Ali Özgün***(Dk.77 Berk İsmail**)

Teknik Direktör: Murat Balaban

Mamak FK: Yiğit** Abdullah Çelik** Hüseyin**(Dk.57 Rıdvan**) Hasan Genç*( Dk.46 Muhammet*) Burak** Özkan** Görkem**(Dk.70 Hüseyin*) Yavuz**(Dk.70 Mehmet Halil*) Salih**  Alperen** Enes** (Dk.46 Ahmet*)

Teknik Direktör: Murat parlak

Goller: Dk. 37 Muhammet Reis, Dk.45+2 Ali Özgün, Dk. 55 Devrim Taşkaya (Sakaryaspor) Dk.5 Burak Evren (Mamak FK)

Editör: Haber Merkezi