Sezonun ikinci yarısına beraberliklerle başlayan Sakaryaspor evinde ağıladığı Tarsus İdman Yurdu’nu Berk İsmail(2) ve Oğuzhan’ın golü ile 3-1 mağlup ederek devrenin ilk galibiyetini aldı

İLK YARI EŞİTLİK
Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup 22. hafta mücadelesinde evinde Tarsus İdman Yurdu’nu ağırladı. Maça iyi başlayan yeşil siyahlı temsilcimiz ilk dakikalarda kanatlardan etkili akınlar gerçekleştirdi. İçeriye yapılan ortalarda Burak, Berk ve devrim ile kafa vuruşları şansı bulan Sakaryaspor, kaleci Barış’a takıldı. İki takımın ilk devredeki atakları sonuçsuz kalınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

BERK’TEN 2 GOL

Karşılaşmanın ikinci yarısına Sakaryaspor golle başladı. Alpay’ın pasında savunmadan iyi sıyrılan Berk İsmail, iyi bir vuruşla topu ağlara yolladı ve Sakaryaspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından pozisyonlar bulmaya devam eden temsilcimiz kalesinde gördüğü şok golle sarsıldı. Kontra atağa çıkan Tarsus İdman Yurdu golü 66’ncı dakikada Cem ile buldu ve skora dengeyi getirdi. Bu golün ardından baskısını arttıran yeşil siyahlılarda Berk İsmail 76’ncı dakikada Alpay’ın ortasında defansın hatasını iyi değerlendirdi ve yaptığı kafa vuruşuyla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve skoru 2-1’e getirdi.

SKORU OĞUZHAN BELİRLEDİ

Beraberlik için Sakaryaspor’un kalesine yüklenen Tarsus idman yurdu geride boş alanlar bıraktı. Bu boş alanı değerlendiren Sakaryaspor Mehmet’in asistinde Oğuzhan ile golü buldu ve skoru 3-1’e getirdi. Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca Sakaryaspor sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı ve Serdar Bozkurt yönetimindeki ilk galibiyetini aldı.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk

Hakemler: Hakan Ülker** Uğur Önay** Tolga Atasoy**

Sakaryaspor: Oğuz** Canberk** Burak** Berkay Can** Hakan** Azad** Nuri**(Dk.77Oğuzhan**) Devrim*(Dk.46 Alpay*) Abdülaziz**(Dk. Mehmet**) Muhammet Reis**(Dk.60 Çağrı) Berk İsmail***(Dk.86 Hasan*)

Teknik Direktör: Serdar Bozkurt

Tarsus İdman Yurdu: Barış** Onur** Ferhat**(Dk.81 Alper*) Mahmut** İbrahim** Aytaç*(Dk.27 Furkan*) Eyüp** Suat** Alperen** Cem** Nurullah**

Teknik Direktör: Ergün Penbe

Goller: Dk.48,76 Berk İsmail, Dk.84 Oğuzhan Kayar (Sakaryaspor) Dk.66 Cem Aktaş (Tarsus İdman Yurdu)

Editör: Haber Merkezi