Sakarya Süper Amatör Play-Off grubunda geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Kazımpaşa Birlikspor, son maçın ardından kupasını Başkan Ekrem Yüce’nin elinden aldı ve büyük coşku yaşadı

5’TE 5 YAPTILAR
Süper Amatör Play-off grubunda geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden ve Bölgesel Amatör Lig’e çıkma hakkı kazanan Kazımpaşa Birlikspor, son hafta mücadelesinde Karaaptiler Akınspor ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmadan da 1-0’lık skorla galip ayrılarak play-off'u 5'te 5 yaparak tamamlayan mor beyazlılar şampiyonluk kupasını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin elinden aldı.

TÖRENE BÜYÜK İLGİ
Sakarya şampiyonu olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etme hakkı elde eden Kazımpaşa Birlikspor için düzenlenen Kupa törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir katıldı. Futbolcular ve teknik heyeti tebrik eden Ekrem Yüce önümüzdeki sezon için başarı dileyerek şampiyonluk kupasını teslim etti.

KUPA COŞKUSU BİTMEDİ
Gerçekleştirilen kupa töreninin ardından sporcular ve aileler büyük coşku yaşadı. Kupayı kaparak aileleriyle birlikte fotoğraf çekilen sporcular renkli görüntüler oluşturdu. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren sporcular kupa sevincini gece boyu yaşadı. Sporcuların sevincine ortak olan aileler de bu mutlu anlarında futbolcuların sevincini paylaştı. Futbolcular gibi takımın teknik heyeti de bol bol poz vermeyi ihmal etmedi. Gece boyunca kupa elden ele dolaşarak büyük bir mutluluk yaşattı.

Editör: Haber Merkezi