Türkiye Karate Federasyonu Başkanvekili Meydan Kobaş, Avrupa, Dünya Karate federasyonu hakem kurulu Üyesi Uğur Kobaş, milli takımlar menajeri Hikmet Şaha, organizasyon kurulu Üyesi Tayfun Kobaş tarafından Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Karate branşına verdiği destek için teşekkür eden isimler Emniyet Müdürü Kaya’ya çeşitli hediyeler takdim etti.

TEŞEKKÜR BELGESİ

Karate branşında siyah kuşak 4.Dan, Milli hakem ve antrenör olan İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya Türkiye Karate federasyonu Tarafından Ağustos ayında ilimizde yapılan Türkiye kulüpler arası takım kata Şampiyonasının yapılmasında ve Karate branşının ülke genelinde ki gelişimine verdiği katkılardan dolayı Türkiye Karate federasyonu başkanı Esat Delihasan adına, Başkan vekili Meydan Kobaş tarafından teşekkür belgesi, Milli takımlar menajeri Hikmet Şaha tarafından milli takım eşofmanı takdim edildi.

“GURUR KAYNAĞIMIZ OLDU”

Başkan vekili Meydan Kobaş yaptığı açıklamada, “Emniyet müdürümüz kısa zamanda birçok başarılara ve ilklere imza attı. İlimiz halkı da müdürümüzü çok sevdi. Spor camiasına yakınlığı ile de tanınan müdürümüz, halk İle olan yakınlığı dolayısıyla pandemi öncesi ve pandemi sürecinde iyi bir performans sergileyerek ilimiz için gurur kaynağı olmuştur. İl emniyet müdürümüzü tebrik eder başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi