Başkan Esat Delihasan Milli Karate hakemliğine terfi eden il emniyet müdürü Fatih Kaya’ya diplomasını takdim etti.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan Sakarya’ya geldi.Sakarya il emniyet müdürü Fatih Kaya’yı ziyaret eden başkan Esat Delihasan Karate siyah kuşak 3. Dan olan ve Milli Karate hakemliğine terfi eden il emniyet müdürüne Karate Milli hakem diplomasını takdim etti.

İl emniyet müdürlüğünde yapılan törene Türkiye Karate federasyonu başkan vekili Meydan Kobaş, Karate federasyonu yönetim kurulu üyesi ve SBB Gençlik ve spor daire başkanı Orhan Bayraktar, Avrupa Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş, Karate Milli takımlar menajeri Hikmet Şaha katıldı.

Karate federasyonu yöneticilerinin ziyareti esnasında İl emniyet müdürü Fatih Kaya’yı ziyaret gelen Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’de görüşmelere katıldı.

Başkan Esat Delihasan “Sakarya emniyet müdürümüz yıllarca Karate branşı içinde hakem, antrenör ve sporcu olarak görev aldı. Milli hakem diplomasını takdim etmek bu güne nasipmiş. Müdür beyi tebrik ederim” dedi.

İKİNCİ ZİYARET  SAKARYA ASKF’YE
İl emniyet müdürlüğünden sonra Sakarya ASKF geçen Karate federasyonu başkanı Esat Delihasan ve yöneticiler, ASKF başkan Yaşar Zımba ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.
Başkan Esat Delihasan yaptığı kısa konuşmada “Sakarya ASKF Türkiye’de ASKF’ları  içinde amatör sporların hepsine destek olan örnek bir il” dedi

Başkan Yaşar Zımba “Ne kadar önceliklerimiz Futbol olsa da diğer amatör branşlara da destek olamaya, katkı sağlamaya çalıştık. Diğer amatör branşlara verdiğimiz değeri göstermek için yönetim kurulumuza Uğur Kobaş’ı alarak başkan yardımcılığını verdik. Bu görev amatör diğer branşlara değer verdiğimizin bir göstergesidir” dedi

Karate federasyonunu yöneticilerinin ziyaretinde Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel, ASKF yönetim kurulundan Recep Odabaş, Necmettin Koçak, Mustafa Yavuz, Şefik Kır, Karate mili takımlar menajeri Hikmet Şaha hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi