YOĞUN KATILIM
610 sporcunun katıldığı turnuvanın açılış programı Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve 15 Temmuz şehitlerinin manevi huzurlarında yapılan 1 dakika saygı duruşu ile başladı. Düzenlenen turnuvaya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 25’inci dönem Ak Parti Milletvekili Ali İnci, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Sakaryaspor Başkanı İbrahim Nalbant, Sakaryaspor Eski Başkanı Cevat Ekşi, Karate Federasyon Asbaşkanı ve Kobaş Karate Spor Kulübü Başkanı Meydan Kobaş, Büyükşehir ve Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Behlül Bayrak, Sakaryaspor Yüksek Divan Kurulu Üyesi Canib Kaya, Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyesi Veli Ergen ve çok sayıda davetli katıldı.

ÖDÜLLER VERİLDİ
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yaptığı coşku dolu ve anlamlı konuşmadan sonra madalya törenine geçildi. 15 Temmuz şehitlerine ithafen yapılan anlamlı turnuvaya ve madalya törenine Geyve ilçesi Karate takımı sporcuları turnuvadan 17 madalya kazanarak damga vurdu. Madalyalar turnuvaya katılan protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

SPORCULARA TEBRİK
Tören sonunda açıklamalarda bulunan Teknik direktör Uğur Kobaş, “28 sporcu ile katıldık, 17 madalya kazandık. Alınan madalyalar böylesine anlamlı turnuvada daha bir önemli. Sporcularımızı ve ailelerini kutluyoruz. Desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız İlyas Memiş ve Belediye Başkanımız Murat Kaya’ya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

1. OLAN SPORCULAR:
Yunus Emre İnce
Miray Keleş
Eray Akkuş

2. OLAN SPORCULAR:
Alper Balaban
Ömer Asaf Can
Miraç Merve Keleş
Beyzanur Kızılca
Mehmet Emin Akyol
Metehan Ayözen
İrem Güzel
Yusuf Kaan İnce
Melih Avcı

3. OLAN SPORCULAR:
Ahmet Kaan Yalçın
Muhammet Ali Baş
Eyüp Güzel
Kübra Kayıkçı
Emirhan Uygun

Editör: Haber Merkezi