İLK YARIDA 2 GOL
Harmanlıkspor karşısında etkili oynayan Karasuspor, Sezer ve Mustafa’nın attığı gollerle 2-0’lık skorla öne geçti. Ardından elinden geldiğince ataklar geliştirmeye çalışan Harmanlıkspor, geliştirdiği atakların sonucunda gol atamayınca karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 geride kapattı.

EKSİK TAMAMLADILAR
Maçın ikinci yarısında Karasu kasırgası devam etti. Karasuspor’da sahneye çıkan Yasin skoru 0-3 yaptı. Sarı Kırmızlılılar, Harmanlıkspor karşısında oynadığı iyi futbolla gol atmakta sıkıntı çekmedi. Son 20 dakikada 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanan Karasuspor’un bir oyuncusu sakatlanınca maça bir kişi eksik devam etmek zorunda kaldı. Karşılaşmaya bir kişi eksik devam eden Sarı-Kırmızılı ekip rakibine karşı bir kişi eksik oynasa da Berkhan ile bir gol daha bulmayı başardı ve maçı 4-0 kazandı. Karşılaşmayı oynadığı iyi futbolla farkla kazanan Karasuspor, en yakın rakibi Serdivanspor’un 11 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Stat: Erenler

Hakemler: Yunus Aytekin Atabek *** Ömer Faruk Şahin *** Muhammet Basri Batmaz ***

Harmanlıkspor: Onur Ahmet ** Berkay Bayram ** Tunahan ** Yasin ** İsmet Mehmet ** Ahmet Emir **Berkay Caymaz ** Cengizhan**(Kutlu Bilge *) Ahmet **(Berk *) N.Polat ** Tayfun**(Cihan Şükrü**)

Antrenör.Tevfik Tetik

Karasuspor: Ercan *** Mehmet *** Haluk *** Ruhi Kaan *** Mustafa *** Yasin *** Hacı Bolat ***(Ogün **) Bedirhan***Emre ***(Berkhan ***) Ünal *** Sezer ****

Antrenör: Serdar Ergelen

Goller: Dk 26 Sezer, Dk 40 Mustafa, Dk 64 Yasin, Dk 90 Berkhan (Karasuspor )

Editör: Haber Merkezi