“ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”
Mahmut Hanefi ve Selçuk Çakmak'ın Alt Yapı sorumlusu oldukları Karasuspor alt yapıda geleceğin gençlerini kazanmaya başladı. Sezon başında koydukları hedeflere bir bir ulaşan Karasuspor Altyapı Sorumlusu Mahmut Hanefi gençlerle ilgili; “Bizler de zamanın da hocalarımızın ve yöneticilerin bize vermiş oldukları desteklerle profesyonel futbolcu olduk. Şimdi sıra bizde. Gençlerimizin en güzel yerlerde futbolcu olmaları için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

“KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDERİM”
Konuşmasına devam eden Hanefi; “Bu vesileyle başta Karasuspor Kulüp Başkanımız Yüksel Mazlum, Tuncay Şeker, Başkan Yardımcısı Emre Filizfidanoğlu, Asbaşkan; Cihat Ekşi, Asbaşkan; Onur Aslan, Yönetici; Semih Bayrak olmak üzere, Alt Yapı Antrenörümüz Aytaç Erdem Önal, İlhan Kaygusuz ve Kaleci antrenörümüz Recep Eşkin'e ve tüm futbolcu kardeşlerimize teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

“GENÇLERİMİZİ KUTLUYORUM”
Başarının ardından açıklamalarda bulunan Karasuspor Kulüp Başkanı Yüksel Mazlum; "Hedefimiz Karasuspor’da forma giyecek gençlerimizin sayılarını çoğaltmaktı. Doğru yolda olduğumuzu görmek harika. Bu yolculukta başarılı olan yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve alın terlerini son damlasına kadar akıtan gençlerimizi kutluyorum. İnşallah başarılarımızı sürdüreceğiz ve daha da iyi yerlere geleceğiz." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi