2-1 MAĞLUPKEN HÜKMEN MAĞLUPLAR
20 Nisan Cumartesi günü oynanan ve sahada 3 oyuncusu atılmasına rağmen 8 kişi ile devam eden Sakarya Karadenizspor futbol takımı, Sakarya Akademikspor karşısında mücadelesini sürdürmeye devam etmişti. Ancak maçın 75.dakikasında, skor 1-2 Sakarya Karadenizspor aleyhine iken çıkan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilen bu maçta, hakem Bilal İnci’nin raporunun sonucunda 3-0 hükmen mağlup olması Karadenizspor takımının ligden çekilmesine neden oldu. 

HAKEM BİLAL İNCİ’YE FENA KÖPÜRDÜ
Sakarya Karadenizspor Kulüp Başkanı Ersin Bilgin,  “Olayları tabii ki tasvip etmiyoruz. Bunlar normal olarak görülebilir ama asıl normal olmayan, sahada adalet dağıtması beklenen bir hakemin bunu beceremeyecek kapasitede olması ya da kötü niyetli olup yanlı kararlarla o maçı bu noktaya kadar getirmesidir. Daha da kötüsü raporu tamamen hayal ürünüdür. Kulüp olarak sadece rakiplerimizle mücadele edeceğimizi sanıyorduk ama maçlarda başka güçlerle de uğraşmak zorundaymışız. Hiçbir kimsenin ve camianın emeğine halel getirmek istemediğimiz gibi verdiğimiz emeklerimiz de hiçbir kimseye ve kuruma çiğnetmeyiz.

HAKEM YALAN RAPOR YAZMIŞ
İstenmeyen tartışmalarda, itiş ve kakışlarda, rakip takımın tahriklerine rağmen hiçbir futbolcum iddia edildiği gibi rakip takımdan hiçbir futbolcuya vurmamış, elmacık kemiği şişen Akademiksporun 7 numaralı oyuncusu da, oyuncumuzu tutmak ve ayırmak istemesi sonucu kazayla dirseği yüzüne geldiği elimizdeki video görüntülerinde ispatlıdır. Buna rağmen hakem Bilal İnci, tam 7 futbolcumuzun rakip takımın 7 ve 10 numaralı oyuncularının, sırtlarına karınlarına ve suratlarına vurduğu, o hayal ürünü raporunu yazmıştır. Özellikle de rakip takımın 10 numaralı oyuncusu, o andaki kovalamacadan sonra hiç bir darbe almamış., polisin arkasına sığınmıştır ki bu da elimizdeki video kayıtlarında bellidir.

CAMİAMIZ HAKEM KURBANI OLDU!
Kısaca, hakem Bilal İnci, gördüğü halüsinasyonla ve tüm kötü niyetiyle kulübümüz futbol takımını, hem saha içinde hem de saha dışında doğramıştır. Sonuçta, kulübümüz adaletsiz bir hakemin kurbanı olmuş, Disiplin kurulu da bir yalan yanlış rapor doğrultusunda sporcularımıza 7’şer maç ceza kesmiştir. Camiamız ve kamu oyu bilmelidir ki, çok zor olmayan bir maçı dahi yönetmekten aciz bir hakem ve onun gibiler kulübümüzü hedeflerinden geri döndüremeyecektir. Bu olayın bir tarafı olmaktan dolayı camiamız ve spor kamu oyundan özür dileyerek, ligden çekildiğimizi kamuoyuna duyururuz” dedi.

Editör: Haber Merkezi