KIL FARKIYLA!
Milli sporcumuz Fahrettin KARABAĞ ilk olarak 10 Ocak 2019’da,  Para Tekwando Türkiye Şampiyonası için ringe çıktı. P-20 kategorisinin P-33 sınıflandırmasında Sakarya Şampiyonlar Gençlik ve Spor Kulübü TÜVASAŞ Tekwando Sporcusu olarak Türkiye Para Poomse Şampiyonluğunu ilan etti. Milli gururumuz Fahrettin KARABAĞ, 05-06 Şubat 2019’da Antalya Belek’te 8’incisi yapılan Dünya Para Tekwando Şampiyonasında da Milli Takımımızı temsil ederek, P-33 sınıflandırılmasında Dünya Şampiyonasında çeyrek finale yükseldi.  Finalde Rus rakibi Igor GAFUROV ile yarışarak 0,50 gibi ufak bir fark ile sporculuk kariyerine Dünya 3’ncülüğünü yazdırdı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞÜKKÜR
Takım Antrenörü Cemil SAYDAM,  “Bundan sonraki hedeflerimiz fiziki anlamda daha çok çalışıp 2020 ve 2024 olimpiyatlarına puan kazanarak girmek, diyerek, bu süreçte her zaman desteklerini esirgemeyen başta TÜVASAŞ Genel Müdürü Prof.Dr. İlhan KOCAARSLAN,

TÜVASAŞ Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yakup KARABAĞ, Hakkı Demir Ortaokulu Müdürü Mesut GÜREL, Türkiye Tekvando FED. Başkanı Doç.Dr: Metin ŞAHİN, Özel Sporcular FED. Başkanı Birol AYDIN, Özel Sporcular FED. Başkan Yardımcısı Ensar KURT Beyefendiye, Sakarya Spor İL Müdürü Fatih ÇELİKEL’e ve emeği  geçen bütün milli takım antrenörlerine şükranlarımızı sunuyoruz” sözleriyle duygularını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi