İLK YARI KAZIMPAŞA
Erenler Stadında oynanan Baraj maçında Karaaptiler Akınspor ile Kazımpaşa Birlikspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısına daha iyi başlayan Kazımpaşa temsilcisi 11’inci dakikada Fatih ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-0 Kazımpaşa Birlikspor üstünlüğü ile tamamlandı.

GERİ DÖNÜŞ MUHTEŞEM OLDU
Karşılaşmanın ikinci yarısında Karaaptiler AKınspor tecrübesini göstermeye başladı. 58’inci dakikada Gökhan ile eşitlik sayısını bulan Karaaptiler 71’de Ertan, 75’te ise Yasin ile 2 gol daha buldu ve skoru 3-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Karaaptiler Akınspor sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı ve Süper Amatör Lig’e adını yazdıran takım oldu. 

KUPA ZIMBA’DAN
ASKF Başkanı Yaşar Zımba da baraj mücadelesini yakından takip etti. Karşılaşma sonunda iki takımı tebrik eden zımba Karaaptiler Akınspor’a kupasını takdim etti. Zımba konuşmasında “Baraj maçında   oynadığınız güzel futbol ve sahadan galibiyetle ayrıldığınız için sizi tebrik ediyorum. Bizlere ve maçınızı izleyen taraftarlara büyük keyif verdiğiniz oyununuzla. Süper lig maçlarınızda başarılar diliyorum şimdiden. Ayrıca Karaaptiler kadar sahada şampiyonluk için mücadele veren Kazımpaşa Birlikspor’u da mücadelesinden dolayı kutluyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

SAHA: Erenler
HAKEMLER: Levent Gümüşdere*** Erdi Öz *** önder Demir***
KARAAPTİLER AKINSPOR: Aytaç**** Fatih**** Recep**** Furkan Demirtekin****Furkan Ertürkmen****Halil****Umut**(Gökhan***) Can****(Oğuz**) Yasin****(Talha**9Muhammet Baha**** Ertan****
ANTRENÖR: Mustafa Yıldırım
KAZIMPAŞA BİRLİK: Oğuzhan**Burak**-(Kubilay*) Yüksel**Sezgin**İbrahim Selim**Emre**Özcan** Erdem**(Murat*) Sinan**Kemal**Fatih**
ANTRENÖR:Ömer Öztunç
GOLLER: Dk.58 Gökhan, Dk.71 Ertan, Dk.75 Yasin (Karaaptiler Akınspor) Dk.11 Fatih (Kazımpaşaspor)

Editör: Haber Merkezi