Zorlu lig maratonunu zirvede tamamlayan Karasu MYO takımı şampiyon oldu ve son iki yılın şampiyonu Sapanca MYO karşısında ortaya koyduğu oyun ile alkış aldı. Bu yıl harika bir mücadele ortaya koyan Karasu Meslek Yüksek Okulu aynı zamanda gol kralı da çıkardı. Bedirhan Kartal attığı gollerle kampüsün gol kralı olarak ligi tamamladı.

Berkan Kartal’ın maçın başında attığı gol Karasu MYO takımında heyecan ve mutluluğa sebep olurken son iki yılın şampiyonu Sapanca MYO oyuncularının telaşlanmasına sebep oldu. Golün ardından beraberliği sağlayan Sapanca tekrar 3-2 geriye düştü. Maçın son dakikalarında beraberliği yakaladı ve maçın penaltılara gitmesini sağladı. Penaltılar tam bir gol sağanağına dönüştü her iki kalecinin lig boyunca yemediği kadar çok gol yemelerine rağmen harika kurtarışlar vardı. Sonunda 14-13’lük skorla rakibine üstünlük sağlayan Karasu MYO Sapanca’nın tahtını devraldı ve 2018 Öğrenci Ligi şampiyonu oldu.

İKİNCİ SAPANCA
2016 ve 2017 yıllarının şampiyonu Sapanca MYO yine final oynadı. Bazı as oyuncularının mezun olmasına rağmen geçmiş yılların şampiyonluğunu hak ettiğin gösteren Sapanca Melek Yüksek Okulu geriden gelip rakibini yakaladı ama penaltılarda rakibine yenildi. Üst üste 3.fginaline çıkan Sapanca Meslek Yüksek Okulu  mağlubiyet sonrası ikincilik kupası ile teselli buldu.

TEKNOLOJİ ÜÇÜNCÜ OLDU
Grubunu büyük bir farkla tüm gruplardan önce birinci olarak bitiren Teknoloji Fakültesi 3.lük-4.lük maçında harika bir oyun oynadı ve farklı galip gelerek ligi 3. Sırada tamamladı. SAÜ Öğrenci liginde ilk göze batan, oynadığı futbolla otoritelerin favorisi olan Mühendislik Fakültesi bazı oyuncularının son maçlarda takımını yalnız bırakması sonrası zorlandı. Herkes tarafından takdir edilen bir oyunh oynayan Mühendislik Fakültesi ligi 4.olarak tamamladı.

Editör: Haber Merkezi