İLGİ AZDI
Hafta içi erken saate oynanan karşılaşmaya beklenildiği gibi ilgi azdı. Buna rağmen tribüne gelen yaklaşık 5 Bin taraftar takımı bu kritik karşılaşmada yalnız bırakmadı ve karşılaşma boyunca destek verdi. Erken gelen gollerle rahatlayan taraftarlar karşılaşma boyunca şampiyonluk şarkıları söyledi. Maç öncesinde ve sonrasında takımı bağrına basan taraftarlar Amedspor’a tepkilerini tribünden bir kez daha dile getirdi.

ÖĞRENCİLER TRİBÜNDE
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışan Sakaryaspor Atatürk Stadı’nda öğrencilere de ev sahipliği yaptı. Tatangalar’ı tezahüratlarda yalnız bırakmayan öğrenciler tribünlerde görsel bir şölen oluşturdu. Karşılaşma öncesi dev bir Türk Bayrağı açan öğrenciler teröre de lanet okudu. Karşılaşma boyunca takıma destek olan öğrenciler atılan galibiyet ile keyiflendi.

KADINLAR GÜNÜ UNUTULMADI
Karşılaşmanın tamamlanması ile birlikte tribünlere giden Sakaryasporlu futbolcular galibiyeti taraftarına armağan etti. Tribünleri gezmeyi ihmal etmeyen oyuncular yeşil siyahlı taraftarlarla birlikte şampiyonluk şarkıları söyledi. 8 Mart Dünya Kadınlar gününü de unutmayan oyuncular, Girls Of River taraftar grubuna giderek onlarla birlikte zafer pozu verdi ve kendilerini desteklemeye gelen bayan taraftarlara teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi