TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11’nci hafta mücadelesinde evinde Van Spor ile karşı karşıya gelen Sakaryaspor, ilk yarıda kabusu yaşasa da çabuk uyandı ve Abdülaziz(2) ve Yaser’in(2) golleriyle sahadan 4-2 galip ayrıldı

ŞOK GOLLER YEDİK
Maça hırslı ve istekli başlayan Sakaryaspor mücadelenin ilk bölümünde oyuna hükmeden taraftı. Hücum hattıyla pozisyonlara da giren yeşil siyahlılar fırsatları değerlendiremeyin yediği şok golle sarsıldı. Van Spor Batuhan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından Canberk’in büyük hatasını iyi değerlendiren Serdar Cansun, Oğuz’un müdahalesine rağmen topu ağlarla buluşturdu ve fark 2’ye çıktı. İyi başladığı maçta kabus yaşayan Sakaryaspor, 42’nci dakikada Van Spor’un 10 kişi kalmasıyla yeniden kendine geldi. İlk yarının son anlarında Yaser ile golü bulan yeşil siyahlılar, ikinci yarıya umutlu girdi.

İKİNCİ YARI GERİ GELDİK
Mücadelenin 2’nci yarısına Sakaryaspor istediği gibi başladı. Berk’in ceza sahasında düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı değerlendiren Abdülaziz, skora dengeyi getiren golü attı. (2-2) Bu dakikadan sonra oyundaki üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz, 67’nci dakikada Abdülaziz’in olağanüstü golüyle skoru 3-2’ye getirdi ve öne geçti. Bu dakikadan sonra kendi yarı sahasında oyunu kabullenen Sakaryaspor, aşer ile 88’nci dakikada skoru 4-2’ye getiren golü attı ve kritik karşılaşmada geriden gelerek önemli bir 3 puan aldı.

Editör: Haber Merkezi