280 SPORCU KATILDI
Bartın, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, İstanbul, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova ve Zonguldak olmak üzere 15 İlden toplam 280 sporcu minderde finale çıkmak için mücadele etti. Sakaryalı Judocular başarılı performansları ile kürsüye çıkmayı başardı. 

6 DERECE GELDİ
Çaybaşı Yeniköy İmam Hatip Ortaokulu sporcusu Ceren Topçu 32 kg.da birinci , Sudenaz Çap 52 kg.’da ikinci , Berat Keskin, 50 kg.’da ikinci oldu. Mefkure Ortaokulu Öğrencisi Asude Demir 44 kg.’da ikinci, Hakkı Demir Ortaokulu öğrencisi Eslem Esra Serbest +63 kg.’da ikinci olurken, Aykut Yiğit Ortaokulu öğrencisi Sümeyye Arslan 57 kg.’da 3. oldu. Kürsüye çıkan sporcularımız 13-14 Nisan tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenecek olan Okul Sporları Judo Final Grubu müsabakalarında ilimiz adına madalya arayacaklar.

ÇAYBAŞI YENİKÖY FARKI
Çaybaşı Yeniköy İmam Hatip Ortaokulu 3 derece ile turnuvada fırtına gibi esti. Antrenör Beytullah Tatar önderliğinde çalışan sporcular Okul müdürü Ümit Çamlı’ya da teşekkür etti. Erenler Halk Eğitim merkezinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen sporcular Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özge Yalçın’a da teşekkür etmeyi unutmadı. Antrenör Beytullah Tatar da Balıkesir’de yapılacak finallerden güzel derecelerle döneceklerine inandıklarını söyledi

Editör: Haber Merkezi