“İLK YARI KÖTÜYDÜK”
Bozkurt yaptığı açıklamada, “Biz geldiğimiz günden beri en kötü oyunumuzdu. İlk yarı bayağı kötüydük. İkinci ayrıda bir şeyler yaptık ama ilk yarı ne top bizdeyken ne de top rakipteyken oyun içinde değildik. Biraz Muhammet Reis’in eksikliğini fazla hissettik. Aslında rakibin stoperleri ağırdı ve araya atılan toplarda sıkıntı yaşayan isimlerdi. Bunları değerlendiremedik. Oralara atamadık o topları doğru yerlerde topla buluşamadık. Buluştuğumuz aman da öne oynamadık. Bunların sıkın tısını yaşadık. İkinci yarıda çift forvete döndük. Biraz daha yormamız lazımdı stoperler çok çıkıyordu. Oyuna katılıyorlardı” dedi.

“İYİ OYNAMADNA KAZANDIK”
İkinci devrede oyunu ele aldıklarını söyleyen Bozkurt, “İkinci yarıda daha iyiydik. Oyunu yere indirdik ve biraz daha tehdit etmeye başladık. Gol geldi ve golden sonra biraz daha pozisyon bulduk. Berk’in pozisyonunda ikiyi bulsaydık daha farklı olurdu. Takımın üstünde baskı oluştu. İyi oynayıp kazanamadığımız maçlar vardı. Bu sefer tam tersi oldu. İyi oynamadan kazanmak da önemli” dedi.

“DERSLER ÇIKARACAĞIZ”
Oynanan oyundan dersler çıkaracaklarını belirten Bozkurt, “Çocukları mücadelesinden dolayı kutluyorum. Rakibin analizini iyi yapmıştık ama çok iyi mücadele edip çok koşup kapattılar. Ders çıkartacağız. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde şimdi Bodrumspor maçı var. O mücadeleye bakacağız. Berkay’ın ufak bir sakatlığı vardı riske etmedik. Ümit Yasin zaten bu takımın oynayan oyuncusuydu. Alpay dengeliydi. İyi mücadele ettiler” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı

Editör: Haber Merkezi