Sakaryasporlu futbolcular resmen isyan etti. Zira, sakat sakat ve paralarını alamamalarına  rağmen tüm yüreklerini ve ruhunu ortaya koyan futbolcular, tüm şehre seslenerek, “Biz boşuna mı yırtınıyoruz. Şampiyonluk istenmiyorsa biz de hiç oynayalım, çekip gidelim” diyorlar

KASTAMONU KADAR OLAMADIK
TFF 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz Sakaryaspor için şehirde halen ölü toprağının serili olması, yukarıdan aşağı hiç kimsenin ilgilenmemesi, takımın moral motivasyon ve şampiyonluk inancını yitirtiyor. Bu hafta lider Kastamonuspor ile rakip sahada karşılaşacak olan Sakaryaspor’da futbolcular, “Kastamonu’da tüm kent tek yumruk olmuş. Valisinden Vekiline, Belediye Başkanından seçilmiş ve atanmış tüm bürokratlarına, STK’lara varıncaya kadar herkes 3-5 demeden elini cebine atmış, şampiyonluk havasına iyice girmiş, sanki biz küme düşmemeye oynayan bir takım gibi kaderine terk edilmişiz.

BU RUH VE KAFAYLA MI YENECEĞİZ?
Para dediler dert etmedik, sakatlık dediler dinlemedik, şampiyonluk gitti dediler gitmediğini puan farkını 2’ye kadar indirdik; daha ne yapacağız ki. Bu hafta Kastamonusporu yenersek ciddi ciddi grup birincisi olma şansımız da olacak. ama elin görün ki kimsenin umurunda değil. Bu nasıl bir iştir böyle? Bizim günahımız ne? Biz buraya şampiyonluk yaşamaya geldik, bu günleri yaşamaya değil. Bırakın maçı idmanlara bile çıkasımız yok. hayır yani, Kastamonudaki Vali Vali de bizim ki değil mi? Onların vekili vekil de bizim ki ne? Vallahi siz bilirsiniz? Gel de bu kafayla o maçı al, şampiyon ol” diyerek son bir kez çağrıda bulundular.

Editör: Haber Merkezi