BAYRAM SEVİNCİ
Son yıllarda Play Off finallerinden hüsranla dönerek, 1.Lig’in kapısını aşındıran ancak bir türlü hedefine ulaşamayan Sakaryaspor, uzun bir aranın ardından başarıya ulaştı. Harika bir sezon geçirerek rakiplerinin önünde yer alan ve geçtiğimiz hafta şampiyonluk kupasını kaldıran Sakaryaspor, taraftarına da güzel bir bayram sevinci armağan etti.

SOKAKLARA TAŞTIK
Sezon başında takıma kırgınlık hissetmesine rağmen desteğini esirgemeyen taraftarlar, şampiyonluk sevinci ile kendilerinden geçti. Kahramanmaraş maçının ardından cadde ve sokakları karnaval yerine çeviren arma sevdalıları, deyim yerindeyse bayramı erkenden sokaklara taşımış oldu. Çifte bayram sevinci yaşayan taraftarlar, takıma tam destek verdi.

DOYASIYA KUTLADIK
Maçlarda tribünlerde söyledikleri ‘Bekliyoruz sizi, Çark Caddesi’nde’ sözünü gerçek hayata döken ve şampiyonluğun ardından takımı Çark Caddesinde bekleyerek doyasıya bir kutlama yapan Yeşil siyahlı taraftarlar, yıllar sonra gelen şampiyonluğu doyasıya kutladı. Geceyi meşale ve işaret fişekleriyle aydınlatan taraftarlar, akıllara renkli görüntüler kazıdı.

Editör: Haber Merkezi