Sakaryaspor, Bolu kampında oynadığı hazırlık mücadelesinde İskenderunspor ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil siyahlı temsilcimiz yarın Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek.

Sakaryaspor, hazırlık dönemindeki 3’ncü hazırlık maçında İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Kızılcahamam kampında önce Samsunspor sonrasında ise Tarsus İdman Yurdu ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen yeşil siyahlılar Bolu kampı ilk hazırlık maçına Fatih, Oğuz, Ümit, Çağlayan, Onur, Oğuz, İrfan, Ömer, Onur, Kadir ve Ali 11’i ile çıktı. Mücadelenin ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz aradığı gol bulamayınca devre başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına takımlar değişikliklerle başladı. İkinci devrede iki takımın da karşılıklı atakları vardı. Yeşil siyahlı temsilcimiz zaman zaman rakip yarı sahada etkili olsa da bir türlü final buruşlarını yapamadı. İskenderunspor da skor kaydedemeyince mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. Sakaryaspor böylece 3 hazırlık maçından 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi çıkarmış oldu. Yeşil siyahlı temsilcimiz 4’ncü hazırlık maçını yarın Şanlıurfaspor ile aynı sahada oynayacak

Editör: Haber Merkezi