Törene Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Sakaryaspor başkanı Cumhur Genç de katıldı

İMZALAR ATILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Sakaryaspor yönetiminin gerçekleştirdiği basın toplantısında devre arasında kadroya katılan 3 isme imza töreni gerçekleştirildi. Yeni transferler Rıdvan Bingöl, Azad Filiz ve Onur Eriş gerçekleşen tören ile resmi imzayı attı. Törende konuşan Başkan Ekrem Yüce yeni transferlere başarılar diledi ve Sakarayspor’un sezon sonunda şampiyon olacağına inandığını dile getirdi.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Sakaryasporumuzun yanındayız. Şimdi 17 maçlık yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Ara transfer döneminde de yeni arkadaşlarımız takıma dahil oldu. Sakaryasporumuza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki şampiyonluk takımımızın olacaktır” dedi.

YÜCE’YE TEŞEKKÜR
Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç de yaptığı açıklamada “Yeni sporcularımıza hoş geldin diyorum. Büyük bir camiaya geldiler. Kendileri de bunların bilincindeler, bunların farkındalar. Bu camiaya çok büyük hizmetleri olacak. Sezon sonunda şampiyonluğu bu şehirde hep beraber yaşayacağız. Transfer dönemi süreci Allaha şükür bunu tamamladık, bugüne kadar ki borçlarımızı ödedik futbolcu alacaklarımızı ödedik. Bu süreçte Sakarya halkına Sakarya şehrine çok teşekkür ediyoruz. Forma kampanyamızda bize destek olan herkese bütün belediyelere, belediye başkanlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, taraftarlarımıza, herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu transferin açılmasında hem de 154 forma alarak bize ciddi bir şekilde destek olan Ekrem başkanımıza ciddi bir meblağda katkı vererek bu sorunları çözmemize çok yardımcı oldu.  Kendi adıma Sakaryaspor kulübüne ve Sakarya büyükşehir belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi