SATSO ‘da yapılan Genel kurulda sonrasında 4. kez başkanlık koltuğuna oturan Selahattin Aydın, hoca arayışı için düğmeye bastı. Geçen sene Futbol Şube sorumlusu olarak görev yapan bu sene de aynı görev için en büyük aday olan İsmail Yenice, yeni sezonun ilk görüşmesini önceki akşam Umpa Gıda’da forma giyen Sakaryaspor eski teknik  direktörü Murat Özkan’la gerçekleştirdi. Olgunlar Futbol Turnuvası tribünlerinde gerçekleşen görüşmeye karşı tribünde oturan Başkan Selahattin Aydın’da yakından takip etti.
TELEFONLARA CEVAPSIZ
Yeni Sakarya Gazetesi’nin telefonlarına çıkmayan Başkan Selahattin Aydın ve İsmail Yenice’nin yaptığı bu görüşme, yönetimin hoca konusunda her türlü alternatifin en ince ayrıntısına kadar değerlendirileceği  şeklinde yorumlandı. Önceki akşam Saat 24:00 sularında yapılan görüşme adeta halka açık bir şekilde yapılırken, görüşme sonunda her hangi bir açıklama yapılmadı. Yenice- Özkan görüşmesine SATSO ‘da yapılan Genel Kurul sonunda yeni yönetimle fotoğraf karesine girmek istemediği iddia edilen Adnan Sipahi’de eşlik ettiği görüldü.
ADAYLAR LİSTESİ ÇOK
Sakaryaspor ‘da görev yapılacak adayların çokluğu yüzünden yeşil siyahlı yönetim oldukça rahat bir görüntü çiziyor. Bu sene de 3. Lig’de mücadele edecek olan Sakaryaspor’de görev yapacak teknik adamlar adayları arasında Sadun Hoşbay, İsmail Öz, Sinan Kahraman gibi daha bir çok teknik adamın adının geçmesi yönetimin elini güçlendiriyor. 

Editör: Haber Merkezi