Hendek Belediyesi Karate Kulübü başarılara doymuyor. Her geçen gün yeni yeni başarılara imza atan sporcular, Balkan Şampiyonası ve Karadeniz Hazar Ülkeleri Şampiyonası’nda Ülkemizi ve Hendek’i temsil edecekler. Milli sporcuları tebrik etmek için Hendek Belediyesi Karate Kulübü’nü ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sporcuları tek tek kutlayarak başarılar diledi.

İLK HEDEF BALKANLAR
Hendek Belediyesi Karate Kulübü’nden, Elif Şimal Ekizoğlu, Sefa Onur Er, Yusuf Eren Temizel ve Selim Tekden, 29 Mayıs tarihinde Bosna Hersek’te yapılacak olan Balkan Şampiyonası’na katılacak. Yiğit Eren Kaba, Ecrin Gezgin, Anıl Kadir Benli ve İlker Eren Özel de 14-15 Temmuz tarihlerinde Gürcistan’da yapılacak olan Hazar Ülkeleri Şampiyonası’na katılarak ülkemizi ve Hendek’imizi temsil edecekler.

“SİZLERLE GURUR DUYUYORUM”
Ziyarette Antrenör Nurkan Kayacık ve Milli Takım’a giren 11 sporcu ile bir araya gelen Başkan Babaoğlu, sporcular ile gurur duyduklarını belirterek “Hendek’imizin aldığı her başarı bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımızın bu kadar başarılı olmalarında hocalarının ve ailelerinin büyük katkısı vardır. İnşallah alınacak olan şampiyonluklarla Bayrağımızı dalgalandırıp, İstiklal Marşımızı söyleterek göğsümüzü kabartacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi