Karşılaşmaya Hendekspor iyi başladı. Daha henüz 20 saniyede net bir fırsattan yararlanamayan Hendekspor ilk golü Henüz 8.dakiakda Onur ile buldu. Golden sonra da iyi bir oyun ortaya koyan Hendekspor yakaladığı bazı fırsatlardan da yararlanamadı. Adapazarıspor ise ilk devrede girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve soyunma odasına 1-0’lık skorla geride girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısının başında Adapazarıspor istediği baskıyı kuramadı. 69.dakikada Yaser’in gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kalan Adapazarıspor 11 kişi ile oynayamadığı oyunu 10 kişi oynamaya başladı. Rakibi karşısında baskısını hissettiren Adapazarıspor golü 80.dakiakda Oğuz ile buldu. Kaleci Sait’in hatasını iyi değerlendiren Oğuz takımı adına beraberlik golünü attı. Takımların karşılıklı atakları ile geçilen son bölümde herkes maçın uzatmalara gideceğini düşünüyordu. Hendekspor’un yıldızı Onur herkesi yanılttı ve 90+3.dakiakda sahneye çıkarak Hendekspor’u Bölgesel Amatör Lig’e çıkaran golü attı.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Adapazarıspor oyuncuları yere yığılırken Hendek cephesinde sevinç hakimdi. Hendeksporlu oyuncular ve taraftarlar galibiyetin ve BAL’ın coşkusunu doyasıya yaşadı. Karşılaşma sonunda Hendekspor ASKF tarafından hazırlanan kupa ve madalyalarını aldı. Sporcular tören sonrası bol bol poz vermeyi de ihmal etmedi

Editör: Haber Merkezi