KURBAN KESİLDİ
Maç öncesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor Kulüp Başkanı Adil Karabulut yönetim kurulu ve futbolcuların hazır bulunmasıyla kurban kesilerek dua edildi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı Açıklamada "İlk maçımızı 17 Nisan'da Sapancaspor ile Sapanca sahasında yapacağız. Antrenman sürecimiz halen devam ediyor. Bizde topçularımızla sık sık bir araya geliyoruz. Sakatlıklar ve başımıza gelecek her türlü kazalardan belalardan korunmak amaçlı yönetimdeki arkadaşlar bir kurban kesmek istemişler bu gün onu icra ettik. Allah Kabul etsin. Tüm takımlarımıza ligde kazasız belasız iyi bir sezon geçirmeyi sonunda da Hendekspor’un 3.Lige çıkmasını yüce Allahtan temenni ediyorum" dedi.

“2 TRANSFERLE SONLANDIRACAĞIZ”
Maç Öncesi Hendekspor Teknik sorumlusu Talip Toprak yaptığı açıklamada "Sol bek oyuncumuz Sercan ile yolumuzu ayırmak zorunda kaldık. Bazı etik olmayan davranışlardan dolayı birde ikinci kaptanımız Selçuk ailevi durumlardan dolayı Antalya tarafına gitmek zorunda olduğunu söyledi. Onunla da yolarımızı ayırdık onları yerine transferimizi yaptık. Bu son iki hazırlık maçımızı buna göre yapacağız. Görüştüğümüz oyuncu da var. Bir santrafor oyuncusu aldık. Salı günü bizle beraber olacak o da sürpriz olsun. 2 transferle bu işi sonlandıracak gibi duruyor" dedi.

İLK YARI TEK GOL
Sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Hendekspor hazırlık maçında Çilimlispor ile Atatürk stadında karşı karşıya geldi. Karşılıklı ataklarla başlayan müsabakanın 38. Dakikasında Bünyamin’in kaydettiği golle Çilimlispor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

ÇABA YETMEDİ
Maçın ikinci yarısında daha atak olan Hendekspor 53. Dakikada Penaltı atışını gole çeviren Emre skora dengeyi getirdi. Maçın 83. Dakikasında Onur’un kaydettiği golle konuk takım Çilimlispor 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Hendekspor evinde konuk ettiği Çilimlispor’a 2-1 yenildi. Hendekspor sakatlık ve hastalık nedeniyle 8 eksikle hazırlık karşılaşmasına çıkmasına rağmen ortaya koyduğu oyun dikkat çekti.

Hendekspor: 1 Düzce Çilimlispor: 2

Stat: Hendek Atatürk

Hakemler: Rahman Akcan, Hasan Şatır, Ahmet Eşsiz

Hendekspor: Bülent, Furkan, Onur Demir, İsmail, Kerim, Kartal, Hakan, Mustafa, Ali Burak, Burak Toker, Talha Muhammed, Ozan, Sabri, Selahattin, Emre

Antrenör: Talip Toprak

Düzce Çilimlispor: Ramazan, Adem, Batuhan, Ercan, Erkan, Buğra, Mustafa, Enes, Azat, Ahmet Şen, Bünyamin, Okan, B.Ahmet, Menteşe, Onur, Ali, Mertcan, Hüseyin

Antrenör: Nedim Akbulut

Goller: Dk. 53 Emre (Pen), (Hendekspor), Dk. 38 Bünyamin Dk. 83 Onur (Düzce Çilimlispor)

Editör: Haber Merkezi