Bölgesel Amatör Lig 11.Grup 6.hafta mücadelesinde deplasmanda Bilecik 1969 ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Hendekspor, hakemin skandal kararlarının ardından kural hatası itirazı yapmaya hazırlanıyor

KIRMIZI KARTLI OYUNCU MAÇA DEVAM ETTİ

Golsüz beraberlik ile biten karşılaşmaya hakem Oğuzhan Demir’in kararları damga vurdu. İstanbul Bölgesi hakemi olan Oğuzhan Demir mücadelenin 88’inci dakikasında Hendeksporlu futbolcusu Emirhan’a yapılan bir müdahale sonrasında 53 numaralı forması ile Ahmet Can Yılmaz’a kırmızı kart çıkarttı. Bu kararın ardından hiçbir şey olmamış gibi müsabakaya devam eden ev sahibi ekip oyuncusunu Hendekspor teknik heyeti fark etti. 90+1’nci dakikada itirazda bulunması üzerine hakem Oğuzhan Demir yardımcıları ile yaptığı görüşmenin ardından Ahmet Can Yılmaz’ı kırmızı karttan 4 dakika sonra oyun dışına gönderdi.

HENDEKSPOR İTİRAZA HAZIRLANIYOR

Hendekspor skandal olayın görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşırken müsabaka ile ilgili itirazda bulunacaklarını açıkladı. Açıklamada; “Futbolcuya kırmızı kart gösterdiği halde, kendisini ihraç etmeyerek oyunda kalmasını sağlayan maçın orta hakemi ve yardımcıları açık şekilde kural hatasına neden olmuşlardır. Geçmiş yıllarda benzer şekilde gerçekleşen müsabakalarda TFF’nin yaşanan olayın kural hatası olduğuna ve maçın tekrar edilmesi gerektiğine dair kararı mevcuttur. Hendekspor Yönetim Kurulu olarak söz konusu kural hatası ile ilgili yetkili mercilere gerekli müracaatlarda bulunacağımızı ve hukuki olarak tüm yasal haklarımızı arayacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz’’ ifadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi