Hendekspor Kulübü Başkanı Adil Karabulut yaptığı değerlendirmede “ Yedi aydır takımımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hocamızın raporu doğrultusunda uzun süre futboldan uzak kalmış oyuncuların koordinasyon eksikliği olacağı yönündeki görüşleri sonucu sezonu erken açtık. Aslında TFF Ocak ayını da işaret etmişti. Biz her hâlükârda haber verildiğinde hazır bir takımımız olsun düşüncesindeydik. Daha sonra Mart ayında yapılan açıklamada 17 Nisan denildi. Ancak o tarih öncesi tekrar ertelendi. Bu sezon hocamız ile birlikte güzel bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Hendekspor’umuzda bulunan kadroya baktığımızda ciddi anlamda üst liglerde oynamış, şampiyonluklar yaşamış önemli oyunculardır. Geçtiğimiz sezondan kalan oyuncularımız oldu. Alt yapıdan 3 tane genç kardeşimizi kadroya dahil oldu. Bu kardeşlerimizde inşallah ileriki yıllarda Hendek futbolunda önemli yerlere gelecektir. Alt liglerin oynanmaması da bizi alt yapı yönünden etkiliyor. 

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Karabulut “Bu Hendek’in makus bir talihi var. Bizlerin onu sona erdirmek gibi bir gayemiz ve amacımız var.  Bu bir nasip işidir. Şampiyonluğa oynamak tecrübe işi, şampiyonluk ise nasip işidir. Hendekspor’un şampiyonluğa oynayacak tecrübesi var ve şampiyonluğa oynuyor. Bizlerde üzerimize düşeni yapacağız. Hedefimiz şampiyonluk. 7 tane final maçı oynayacağız. İlk maçımızı Karasu’da oynayacağız. Maç maç gideceğiz ve 7 final maçı oynayacağız. Hocamız en üst düzey performans gösteriyor. Tüm zamanlarını Yardımcı hocalarımız ile birlikte tesislerde futbolcular ile geçiriyor. Allah’ta bu emeğin karşılığını verecektir İnşallah. 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Karabulut “Müsabakalarda taraftarımız ile ilgili kısmen de bir seyirci ile oynatılmasını arzu ediyorduk. Maalesef bu olmayacak. Bu anlamda üzgünüz. Hendekspor bu şehrin markası diye yola çıktık. Hendekspor bu şehrin en büyük sosyal projesidir.  İnşallah o markaya yakışır şekilde Hendek’te bu işin sonunda şampiyonluk gelecek. Bunda 1949 yılında bu takımı kuranlarında emeği var, Biz zaten başarıyı paylaşmaya talibiz. İnşallah hep birlikte başaracağız.

TEŞEKKÜR
Karabulut son olarak yaptığı değerlendirmede “Bu 7 aylık süre içerisinde kulübümüzde maddi yapılanma, ekonomik meseleler noktasında en başta Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyorum. İmkanların ve yasaların el verdiği noktada ne gerekiyorsa yaptı. Bunun yanı sıra As Başkanımız Murat Kaya, Selami Keskin, Murat Davarcı, Danyal Kaya, Metin Genç, Mümin İşnel ve Saim Gürbüz sağ olsunlar çok ciddi anlamda performans gösterdiler. Bu saydığım simlerle birlikte Yönetim Kurulu üyelerimizin tamamına verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

KENETLENEREK HEDEFE ULAŞACAĞIZ
Hendekspor Kulüp Başkanı Adil Karabulut’un değerlendirmesinin ardından Hendekspor As Başkanı Murat Kaya’da kısa bir değerlendirme yaparak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 
Kaya “Bu sezon Şehri bayraklarla donatacağız, hep birlikte Şampiyonluk yolunda kenetlenerek hedefe ulaşacağız. Taraftarımızdan ve tüm Hendeklilerden destek bekliyoruz. Biz inandık, Hendek’te inansın. Hep birlikte bu sezon hedefimize ulaşacağız ve bunu birlikte başaracağız. Hendekspor’a destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Hendekspor Antrenörü Talip Toprak’ta sezon öncesi çalışmaları değerlendirdi.

LİGE HAZIRIZ
Antrenör Talip Toprak “7 Aylık Bir hazırlık dönemimiz oldu nasip oldu ve lige başlıyoruz. Aslında zor bir dönem oldu. Sezon başında kurduğumuz takıma yedi tane değişik oyuncu almak zorunda kaldık. Bazıları lig oynanmayacak diye üçüncü ligi tercih etti, bazılarından biz memnun kalmadık ve farklı bir takım yaptık. Aslına bakarsanız inanılmaz zor geçti. Ne düşünüyorsun derseniz dört tane takım çıkacak Türkiye genelinde. 108 takıma sorsanız kim çıkacak diye. Yüzde 70-80’ni çıkacak olan dört takımın içinde Hendekspor’u da sayacaklardır. Gerçekten iyi bir yere geldik.
Ama zor bir süreç oldu. Handikaplarımız var. Uzun bir lig olsa o zaman diyebilirim ki, çatır çatır çıkacağız. Yedi tane final maçı oynayacağız. İkinci maç iyi oynayacağız öyle bir şey yok ve iyi olmak zorundasınız, güçlü olmak durumundasınız ve nasipli olmak zorundasınız. Fiziksel olarak kalitemizde buna yeterli. Ama nasip olarak insanların dualarına ihtiyacımız var. Hendeklilerden bu anlamda destek beliyoruz.

ŞEHRİN UMUDU GİBİYİZ
Toprak “Biz bu işi hak ettiğimizi düşünüyoruz. Hendek’in değil Sakarya’nın makus talihi var Sakarya’da otuz yıldır Şampiyon olan bir takım yok. Sapanca Mithatpaşa’yı satın alarak geldi, Akyazı’yı davet ettikleri için yukarıya geldi. Alt liglerden şampiyon olarak gelen bir takım yok.
Hendek’i geçtik Sakaryasor’un yaşadığı üzücü bir sonuç var. Biz artık şehrin bir umudu gibiyiz. Bu şehrin üçüncü ligde bir takıma gerçekten ihtiyacı var. Biz buna yakınız insanlar bizim arkamızda dursunlar onu istiyoruz.

BİZ İNANIYORUZ
Toprak son olarak “Takımda sakat oyuncumuz yok. Hepsi sağlıklı durumda ve lige hazırlar. Hendekspor taraftarının çok çok iyi bir takımları var. Takımlarının arkasında dursunlar inşallah şampiyon olup o kupayı kaldırmak bize nasip olur. Biz inanıyoruz onlarda bize inansınlar dedi. MEHMET KAVİS

Editör: Haber Merkezi