Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da idmana gelerek sporculara moral verdi

BABAOĞLU YAKIN TAKİPTE
Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu averajla kaçıran Hendekspor, yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği çalışmalarla sürdürüyor. Ziraat Türkiye kupası hazırlıklarına da devam eden temsilcimiz, antrenmanları yüksek tempoda gerçekleştiriyor. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor Kulüp Başkanı Adil karabulut ve yönetim üyeleri de sık sık oyunculara morla vermek için antrenmanları ziyaret ediyor.

----

KADRO 25’E DÜŞECEK
Hendekspor Antrenörü Sami Bağdatlı yaptığı açıklamada çalışmalara 30 kişi ile devam ettiklerini, kadronun bir hafta içinde de ideal kadro olan 25 kişiye düşürüleceğini söyledi. Bağdatlı, 25 kişilik kadro ile 26-27-28 Ağustos’ta oynanacak olan Ziraat Türkiye kupası maçları hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi.

----

 “2.TUR GEÇMEYİ BEKLİYORUM”
Hendek Kulüp Başkanı Adil Karabulut yaptığı açıklamada, “İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Çok titiz davrandık. İyi ve iyi ahlaklı futbolcuları aldık. Hocalarla yaptığımız görüşmelerde takımın çalışmasında bir problem yok. Takım aşağı yukarı hazır. Diğer kulüplere göre sezonu erken açtık en az iki tur atlayacağımızı düşünüyorum” dedi.

----

“BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı açıklamada, “Hendekspor top başı yaptı. Yaklaşık iki buçuk haftadır takım kadromuz çalışmalara başladı. Türkiye Kupası hazırlıklarımız var. Ekip arkadaşlarımızın motivasyonu yüksek. Bilinçli bir şekilde hazırlıklarına devam ediyorlar. Bizi izlemeye devam edin diyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi