Bölgesel Amatör ligi 3.Lig terfi yarı final müsabakasında Hendekspor, Gölcük Şehir Stadı'nda Bağcılarspor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında kontollü bir oyun sergilediği ve sadece birer pozisyon üretebildiği ilk devere 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda rakibine göre daha istekli bir oyun sergileyen Hendekspor yakaladığı 2 fırsatı değerlendiremedi. Bağcılarspor 74'üncü dakikada ceza sahasının hemen dışından kazandığı serbest vuruşta Umutla 1-0 öne geçti. Bu golün ardından savunmaya çekilen rakibi karşısında kilidi açamayan Hendekspor büyük sıkıntı yaşadı. Mücadelenin Bağcılarspor'un üstünlüğü ile bitmesi beklenirken 90+7'de ceza sahası içerisinde elle müdahaleye hakem pnealtı noktasını gösterdi. Emrah paneltı atışını gole çevirerek mücadeleyi uzatmaya taşıdı.

Uzatmanın ilk devresinde baskı kuran takım Bağcılarspor olsada son anlarda gelişen Hendekspor atağında Muhammed'in ceza sahası dışından vuruşu savunmadan döndü. Dönen topu takip eden Onur topu ağlara gönderdi. 2-1 İlk uazatma devresi Hendekspor üstünlüğü ile sona ererken ikinci uzatma dakikalarında gol sesi çıkmayınca temsilcimiz Hendekspor finale yükseldi.

Hendekspor, pazar günü 3.Lig'e çıkmak için Düzce temsilcisi Çilimlispor ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi