Sporcular Hendek’e konvoyla girerek,  Hendek Cumhuriyet Alanı’nda havai fişeklerle karşılandı. Maçı izleyen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Cumhuriyet Alanı’ndaki karşılama törenine de katılarak sporcuları tebrik etti. Hendekli gençler sporcularla birlikte horon oynayıp, eğlendiler.
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “Hendekspor’umuzun antrenör, sporcu ve tüm çalışanlarına, Hendek’e bu gururu yaşattıklarından dolayı teşekkür ediyorum. İnandık ve başardık. İnşallah 2018-2019 Bal Ligini de birincilikle bitirip, 3. Lig hedefine ulaşacağız. 3 Ligi elde temek için elimizden geleni yapacağız. Biz sadece Hendekspor’a yardım yapmadık, bütün amatör liglerde oynayan takımlarımıza destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Hendek, futbol, güreş, karate, tekvando alanlarında ciddi bir potansiyele sahiptir. Bizim bir üst takımımız olması gerekiyordu bunu da Hendekspor ile belirledik ve destekledik. Onlar da bizleri mahcup etmediler, kendilerini tebrik ediyorum“ dedi.
Hendekspor Kulübü Başkanı Zafer Çakmak da alınan sonuçtan mutlu olduklarını belirterek “Ben bu kulübün tüm kategorilerinde spor yaptım. Hendek ve Hendekspor aşığıyım. Biz bu şampiyonluğu vefat eden başta Rıdvan Kırval ve tüm Hendekspor’lulara armağan ediyorum. Allah nice başarılar nasip etsin inşallah. Bu başarı siz gönül veren Hendeklileri’ndir“ dedi.
Konuşmaların ardından havai fişekler atılarak başarı kutlandı.

Editör: Haber Merkezi