GOLLER İLK YARIDA

Hendekspor, TFF 3. Lig 1. Grup maçında deplasmanda Elazığspor’a konuk oldu. Maça iyi başlayan taraf ev sahibi Elazığspor olurken gol de erken geldi. Elazığspor temsilcimiz karşısında 23’ncü dakikada Fırat’ın golüyle 1-0 öne geçti. Hendekspor bu gole cevabı hızlı verdi. 33’ncü dakikada Mustafa kara ile golü bulan temsilcimiz skora dengeyi getirdi. İlk devre bu skorla sona erdi.

DENGE BOZULMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine karşılıklı ataklar vardı. Hem Elazığspor hem de Hendekspor net fırsatlar yakalamayı bir türlü başaramadı. Karşılıklı ataklarla geçilen devrenin büyük bölümünde net pozisyon yaşanmadı. Ev sahibi Elazığspor 87’nci dakikada Yiğitcan’ın gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kaldı. Son dakikalarda rakip kalede baskı kuran Hendekspor aradığı golü bir türlü bulamayınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Hendekspor deplasmandan 1 puanla döndü.

Stat: Doğukent Stadı

Hakemler: Alirıza Altunbakır** Mehmet Saldıraner** Yunus Yıldız**

Elazığspor: Okan** Ahmet** Hasan** Muhammet** Yiğitcan* Salih** Cihan** Fırat**(Dk.83 Görkem (Dk.89 Eray*)) İzzet** Yusuf Ensar**(Dk.66 Abdullah*) Selim Enes**(Dk.66 Ahmet*)

Teknik Direktör: Cafer Aydın

Hendekspor: Bülent** Hakkı** İskender** Sabri** Ziyattin** Yusuf Kaan**(Dk.90 Meriç?) Mustafa** Enes Tok*(Dk.46 Barış*)Yavuz**(Dk.78 Burak*) İlkay**(Dk.86 Emin Can*) Mustafa**

Teknik Direktör: Talip Toprak

Goller: Dk.23 Fırat Ergün (Elazığspor) Dk. 33 Mustafa Kara (Hendekspor)

Kırmızı kart: Dk.87 Yiğitcan (Elazığspor)

Editör: Haber Merkezi