Serdivan’da bir Restaurantta Sakaryalı Basın Mensupları ile bir araya gelen Hendekspor Yönetimi Hendekspor ile ilgili merak edilenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu

Hendekspor Yönetim Kurulu Başkan Sadettin Meraklı, Asbaşkan Zafer Çakmak, Futbol Şube Sorumlusu Kaan Sinan Sunman, Basın Sözcüsü Fatih Enes İlkay, Yönetim Kurulu Üyesi Selman Sever ve HendeksporTeknik Heyeti Sakaryalı Basın Mensupları ile bir araya geldi.

İNANCIMIZ TAM
Hendekspor Basın Sözcüsü Fatih Enes İlkay, Sakaryalı Basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, 3. Lige çıkacağımıza inancımız tam. Takımımıza ve teknik heyetimize çok güveniyoruz, iyi bir Yönetim oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Sakarya’da bir profesyonel kulübün daha icrası için biz elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız profesyonel bir kulüp olmak. Bunun Sakarya’mıza ve Sakaryaspor’umuza katkısı büyük olacaktır diye konuştu.

DESTEK İSTİYORUZ
Takımımıza ve teknik ekibimize çok fazla güveniyoruz, inanıyoruz diyen İlkay, bugüne kadar 12 maç oynadık 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda siz değerli Basın mensuplarımızın bize daha fazla yer ayırmasını rica ediyoruz, bu anlamda Hendekspor Yönetimi olarak soruları cevaplandırabiliriz diyerek sözü Basın mensuplarına bıraktı.

HENDEK BELEDİYESİ NE KADAR YANINIZDA?
Hendek Belediyesi’nin katkılarının Tesisleşme anlamında son derece büyük olduğunu dile getiren Hendekspor Basın Sözcüsü Fatih Enes İlkay, kulübümüzün fahri Başkanı olan Hendek Belediye İrfan Püsküllü takımımıza desteği oluyor, esnafımızdan da memnunuz, Organize Sanayi Bölgemizdeki Müteşebbis kişiler de takımıza destek oluyor. Sonuçta biz İlçe takımıyız, destek olmadan bu bütçeleri oluşturmak zor. Geçen yıl Amatörde Şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligine çıktık, burada bütçe tabi ki kat be kat fazla. Buradaki en büyük destekçimiz tesisleşme anlamında Hendek Belediyesi, maddi ve manevi anlamda Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü, Esnaflarımız ve İş adamlarımızdır, haricindeki tüm sorumluluklar zaten Yönetim Kurulumuzda diye konuştu.

SEÇİMLERDEN SONRA TAKIMIN DURUMU NE OLUR
İrfan Püsküllü, geçen yıl Yönetim Kurulumuzda olduğunda Belediye Başkanıolarak değil Yeşilyurt İnşaat İrfan Püsküllü olarak Yönetim Kurulumuzdaydı diyen Hendekspor Başkanı Sadettin Meraklı, buyıl Bölgesel Amatör Lige çıktığımızda İrfan Başkanımız Yönetim Kurulumuzda yer almadı fakat Genel Kurulumuzda da konuştuğumuz şuydu,Yönetim Kurulunda yer almasa da kesinlikle bu sezon maddi manevi bizlerin yanında olacağını, aday adayı olsada olmasa da sonuna kadar yanımızda olacağının sözünü verdi. Bukonudada kendisine güveniyoruz, İrfan Püsküllü İşadamı kimliği ile bizlerin yanında, Belediye Başkanı değişse bile bizlere destekleri devam edecektir diye konuştu.

SAKARYASPOR HENDEK TARAFTARINA BAĞLI OLMAMALI
Maç saati değişikliği konusunda kendisinin de isminin geçtiğini hatırlatan Hendekspor Teknik Direktörü Mehmet Ali Honca, konuya farklı bir açıdan bakmak gerektiğini dile getirerek, “80 bin nüfuslu bir İlçe 4 bin seyirciye oynuyorsa, 1 milyon nüfuslu bir İl 25 bin kişiyi stada çekebilmeli. Burada bir oran yapılırsa biz 80 bin nüfusluyuz 4 bine oynuyoruz, 1 milyon 25 bini doldurması lazım. Hendek’ten bin kişinin 2 bin kişinin gelmesine ihtiyaç olmaması lazım. Bu sorun çözülürse maç saati değişiklikleri sorununun da ortadan kalkacağını düşünüyorum” diye konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMASI VAR MI?
Konuyla ilgili olarak önümüzde bir maçımız daha var diyen Hendekspor Futbol Şube Sorumlusu Kaan Sinan Sunman, bu hafta bu maçtan sonra hocamızın raporu doğrultusunda gerekli çalışmaları yapacağız ama şu an transfer konusunda şununla görüşeceğiz şunu göndereceğiz gibi bir durum söz konusu değil. Son maçımızdan sonra gerekli hamlelerimizi hocalarımızın verdiği raporlar doğrultusunda gerçekleştireceğiz diye konuştu.

HENDEKSPOR KAMPA GİRECEK Mİ?
Hendekspor olarak kamp programımızı yaptıklarını dile getiren Sunman, “Belirlediğimiz bazı yerler var ve bu hafta içerisinde netleştireceğiz. Hendekspor olarak 10 günlük bir kampa gideceğiz” diye konuştu.

BAŞARI SÜRPRİZ Mİ?
“İzlediğimiz oyuncularımızı transfer ettiğimiz için çok az hata yaptık” diyen Hendekspor Teknik Direktörü Mehmet Ali Honca, “10 oyuncu transfer ettiysek 8’i iyi performans gösterdi, iş ahlakına sahipler. Kulübün ödeme ahlakı var, para sorunumuz yok. Teknik heyet olarak disipline ve adalete çok önem veriyoruz buda takımı olumlu etkiliyor. Bilimsel ve doğru çalıştığımızı düşünüyoruz. Yönetimin arkamızda durmasıyla, Belediye Başkanımızın arkamızda durmasıyla ve başarı geldikçe şehrin sahip çıkmasıyla bu noktadayız. Bu durumumuzun sürpriz ve tesadüf olmadığını düşünüyoruz” diye konuştu.

BASINIMIZIN DESTEĞİ OLMADAN OLMAZ
Soru cevap kısımların ardından Basın Mensupları ile karşılıklı bilgi ve istişareler yapan Hendekspor Yönetimi, “Buraya Hendekspor başarısını konuşmak için toplandığımızı düşünmeyin. Hendekspor bir araç olsun. Hendekspor’un başarısı Hendek’te bütünlüğü sağladı. Uzun yıllardır Hendek stadı bu kadar taraftarı toparlayamamıştı ama artık 4 bin 5 bin taraftara oynuyor, yani kısacası Şehrimiz bütünleşti ve bu bütünlüğü korumamız lazım. Bu bütünlüğü de Basınımızın desteği olmadan başaramayız, bu yüzden siz değerli Basın mensuplarımızın her zaman desteğini bekliyoruz” diyerek katılım gösteren tüm Basın Mensuplarına teşekkür eden Hendekspor Yönetimi, Basın Mensularını bu hafta oynayacakları karşılaşma için Hendek Atatürk Stadına davet etti. Program sonunda Hendekspor Yönetimi günün anısına Sakaryalı Basın Mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Editör: Haber Merkezi