Maça iyi başlayan Hendekspor ilk 5 dakikada üç defa ceza sahasına girdi ancak golü bulamadı. Ataklarını sıklaştıran Hendekspor 9. Dakikada Kerim, 23. Dakikada da Halil ile bulduğu net pozisyonu gole çeviremedi. 36. Dakikada da bu defa Kaleci ile karşı karşıya kalan Emrah mutlak golden yararlanamadı ve kaleci kornere çeldi. 45. Dakikada bu defa Çilimlispor bulduğu pozisyonu değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Çilimlispor 48. Dakikada Ali Burak ile golü buldu ve Hendekspor karşısında 1-0 öne geçti. 61. Dakikada Halil'in golü ofsayt gerekçesi ile gol sayılmadı. Maçın 88. Dakikasında Hendekspor kazandığı penaltı atışını Emrah ile gole çevirdi ve skora denge geldi. 1-1 Maçın normal süresi 1-1 sona erdi ve uzatmalara geçildi. Uzatma dakikalarına iyi başlayan Hendekspor 92. Dakikada Berkay Ekici'nin golü ile 2-1 öne geçti. Golün hemen 3 dakika sonrası yine Berkay'ın kaydettiği golle Hendekspor farkı ikiye çıkardı. Maçın Uzatmanın ilk yarısının 105. Dakikada Muhammet Çetin ile farkı üçe çıkardı ve Uzatmanın ilk yarısı 4-1 Hendekspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

HENDEKSPOR:4  ÇİLİMLİSPOR:1
STAT:
Yalova Atatürk
HAKEMLER: Hasan Avcı, Fatih Söyler, Muratcan Ilgaz

HENDEKSPOR: Bülent Sağlam, Burak Balcı(Mustafa), Ahmet Helvacı, Hakkı Helvası, Onur Demir, Kartal Öztaşkın, Kerim Deler(Onur Çelik), Hakan Soylu(Muhammet), Emrah Turan(Emre Kılınç), Halil Akhan(Berkay), Burak Toker
ANTRENÖR: Talip Toprak

ÇİLİMLİSPOR: Ramazan Aydın, Ercan Yaşa, Batuhan Küçük, Adem Çolakoğlu, Fatih Yılmazlar, Erkan İnan(Fatih), Azat Gümüş(Ali), Mustafa Kahraman, Ali Burak Atmaca, Bünyamin Kır, Mert Menteşe(Burak)(Ahmet Şen)
ANTRENÖR: Nedim Akbulut

GOLLER: Dk. 88 Pen. Emrah, Dk. 93, 96 Berkay Ekici, Dk. 105 Muhammet Çetin(Hendekspor), Dk. 48 Ali Burak (Çilimlispor)

Kırmızı Kart: Dk.111 Bünyamin Dk. 117 Fatih Sultan(Çilimlispor)

Editör: Haber Merkezi