ŞOK SAKATLIK
Maç öncesinde Hendekspor’un devre arasında takıma kattığı Muhammet’in ısınırken Belinden sakatlanması büyük bir şok yaşattı. Bu maçta Muhammet’in yokluğu çok arandı.

GOL HAKAN’DAN
Başlama vuruşunun ardından her iki takım karşılıklı ataklarla kıyasıya mücadele ettiler. İlerleyen dakikalarda maça ağırlığını koyan Hendekspor bulduğu pozisyonları gole çeviremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Hendekspor 70. dakikada Hakan Soylu’nun golü ile 1-0 öne geçti. Karadeniz Ereğli 90.dakikada Oruç’la skora dengeyi getirdi.  Maçta başka gol olmayınca iki takım sahadan birer puanla ayrıldı. Hendekspor kalesini koruyan Yakup yaptığı önemli kurtarışlarla maça damgasını vurdu. 

FAİR PLAY’A YAKIŞMADI
İkinci yarıda tek kale oyun oynayıp üstünlüğü ele geçiren Hendekspor ikinci golü çok istese de top bir türlü o kaleye girmek istemedi. Bu yetmiyormuş gibi maçın son dakikasında rakip oyuncu sakatlandığı için Hendeksporlu oyuncular topu taca atarken Ereğli sporlu oyuncular o topu Hendekspor’a geri vermek yerine atak başlatarak bu atak sonunca gol attı ve karşılaşmaya dengeyi getirdi.  Mehmet Kavis

HAKEMLER: Tolga Akbaba, Gökhan Püsküller, Deniz Demirel, Samet Tükenmez
HENDEKSPOR: Yakup, Mustafa, Hakkı, Fatih, Derviş, İ. Hakkı(Emre), Onur, Serdar, Hakan, Tolga, Gazanfer(Ferhat)
ANTRENÖR: Mehmet Ali Honca
KARADENİZ EREĞLİSPOR: Yusuf, Zeki, Ozan, Vüdan, Erol, Enis(Hüseyin), Gökay, Koray, Muhammet(Engin), Volkan(Oruç)
ANTRENÖR: Ufuk İskender
GOL: Dk. 70 Hakan(Hendekspor), Dk.90 Oruç(Karadeniz Ereğli)

Editör: Haber Merkezi