GOLLER İLK YARIDA
Sezonun ilk yarısını 8 maçlık galibiyet hasreti ile noktalayan Hendekspor, ikinci yarının ilk maçında Fatsa Belediyespor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan ev sahibi Fatsa Belediyespor 3. dakikada Oğuzhan ile 1-0 öne geçti. 28. dakikada Hendekspor’un kazandığı penaltıda topun başına Berkay geçti. Berkay’ın penaltı atışını kaleci kurtardı ancak kaleci vuruştan önce öne çıktığı için penaltı tekrarlandı. İtirazlarını sürdüren Kaleci Ömürcan ikinci s arı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Tekrarlanan penaltıyı Berkay gole çevirdi ve skora dengeyi getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

KIVANÇ KIZARDI
Maçın ikinci yarısı hendekspor’un baskısı ile başlasa da temsilcimizde Kıvanç 56. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve Hendekspor da karşılaşmada 10 kişi kaldı. 67. dakikada ikinci yarı oyuna giren Oğuzhan Çimen sakatlanınca yerini İlkay’a bıraktı. Ev sahibi ekipte Burak’ın 86’ncı dkaikada ağlara giden topu ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, mücadele de 1-1 eşitlikle tamamlandı ve Hendekspor’un galibiyet hasreti 9 maça çıktı.

Fatsa Belediyespor: 1 Hendekspor: 1

Stat: Fatsa

Hakemler: Burak Yücetay** Mehmet Öcal*** Ahmet Ulu**

Fatsa Belediyespor: Ömürcan(K.K.), Ekrem* Enver* Emrah* Mustafa*(Altay*), Ahmet*(Ozan*), Oğuzhan*(Mehmet*) Ömer* Hüseyin*(Ramazan*), Muhammed* Tahir*(Burak*)

Teknik Direktör: Murathan Karagöl

Hendekspor: Bülent* Yavuzhan* Sabri* Yusuf* Burak* Emre*(Oğuzhan*)(İlkay*), Berkay*(Yavuz*), İbrahim* Kıvanç(K.K)* Barış*(İsmail*) Ahmet*

Teknik Direktör: Talip Toprak

Goller: Dk. 3 Oğuzhan (Fatsa Belediyespor), Dk.33 Pen. Berkay(Hendekspor)

Kırmızı Kart: Dk. 30 Ömürcan (Fatsa Belediyespor), Dk.56 Kıvanç (Hendekspor)

Editör: Haber Merkezi