İLK ÇALIŞMA

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 2021-2022 sezonunda 3.Lig’de mücadele etme hakkı elde eden Hendekspor, yeni sezon hazırlıklarının startını önceki gün verdi. Antrenör Talip Toprak yönetiminde Hendek Stadı’nda toplanan temsilcimiz yeni transferleri ve şampiyon kadrodan yola devam edeceği isimlerle ilk çalışmasını yaptı.

TRANSFERLER AÇIKLANDI

Hendekspor dış transferde ilk etapta 7 oyuncuyu kadrosuna kattı. Temsilcimiz, Sultanbeyli Belediyespor’dan sol bek İskender Can, Gümüşhanesspor’dan orta saha Muharrem Efe, Osmaniyespor’dan stoper Kerim Bölük, Arnavutköy Belediyespor’dan orta saha Mehmet Avcı, Şile Yıldızspor’dan orta saha Muhammet Reşat Şahingöz, Alemdağ Belediyespor’dan orta saha Oğuzhan Çimen, Keçiörengücü’nden orta saha Yavuz Alemdar(Kiralık)

İÇ TRANSFERDE 7 İMZA

Bazı futbolcuları ile mecburi ayrılığa giden Mavi Siyahlılar iç transferde 7 futbolcu ile yola devam kararı aldı. Hendekspor, stoper, Hakkı Helvacı, orta saha oyuncuları Selahattin Sefa Yazar, Emrah Turan, Enes Tok, Mustafa Salış, sağ bek M. Burak Balcı ve forvet Berkay Ekici ile yeni sezon için anlaşma sağladı

Editör: Haber Merkezi