İLK DEVRE EŞİTLİK
Sakarya Atatürk Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısına iki takım da kontrollü başladı. İki takım da oyunu tutarak çok pozisyon vermedi. Hem Hendekspor hem de Erenlerspor 1-2 fırsat yakalasa da bu ataklar golle sonuçlanmadı ve devre başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi. Hendekspor’da maça ilk 11'de başlayan Selahattin'in performansı göz doldururken herkesin takdirini topladı.

İKİNCİ YARIDA DÜELLO
Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Hendekspor 47. Dakikada Halil'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 50. Dakikada Hendekspor Halil'in kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Maçın 56. Dakikasında Erenlerspor Kerem ile farkı Bire indirse de golden dört dakika sonra 60. Dakikada Hendekspor’da yine Halil sahne aldı ve skoru 3-1 yaptı. Maçın 70. Dakikasında Erenlerspor Kerem'in penaltıdan kaydettiği golle skoru 3-2 yaptı. Maçta başka gol olmayınca Hendekspor sahadan 3 puanla namağlup çeyrek final yolunu tuttu.

Erenlerspor: 2 Hendekspor: 3

Stat: Sakarya

Hakemler: Muhammed Oğulcan Malkoç, Samet Yelen, Selim Güler, Armağan Çıbık

Erenlerspor: Enes(Umutcan), Gökhan, Mert, Aykut, Zafer(Hasan), Mesut, Enes(Onur Ali), Özgür(Muhammet), Kerem Can, Atakan, Kerim

Antrenör: Gürcan Alkan

Hendekspor: Muhammet, Burak Balcı(İsmailHakkı), Onur Topçu, Hurşit, Ozan, Onur, Emre, Enes(Kerim), Muhammet Çetin, Selahattin(Burak Toker), Berkay (Halil)

Antrenör: Talip Toprak

Goller: Dk.56, 70 (pen) Kerem (Erenlerspor), Dk.47, 50, 60 Halil (Hendekspor)

Editör: Haber Merkezi