Sahasında 3.Lig 1.Grup lideri Başkent Gözgözler Akademi FK’yı konuk eden Hendekspor rakibine diş geçiremedi ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı
DENGE BOZULMADI
Sezona iyi bir başlangıç yapan Hendekspor, sahasında grup lideri Başkent Gözgözler Akademi FK’yı Düzce’de konuk etti. Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başlarken daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk bölümde karşılıklı ataklardan sonuç çıkmadı ve ilk 30 dakikalık bölüm golsüz geçildi. İlk yarının son bölümünde de iki takım da aradığı golü bulamayınca devre 0-0 eşitlikle sona erdi. 


GOLSÜZ EŞİTLİK
Karşılaşmanın ikinci devresinde de iki takımın kontrollü oyunu vardı. Rakip yarı sahada daha çok görünen temsilcimiz Hendekspor buna rağmen final paslarında ve final vuruşlarında istediğini bulamadı. Mücadelenin son bölümüne girilirken iki takım da çok fazla risk almayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. 

Stat: Düzce Atatürk 
Hakemler: Aytaç Geçgel, Berkay Salman, Burak Özer
Hendekspor: Bülent, Yavuz, Sabri, Muharrem, Mustafa, Haluk, Yavuz (Dk.75 Emrah ) Burak, Berkay, (Dk.79 İlkay) Muhammet, Oğuzhan, (Dk.63 Barış)
Teknik Direktör: Talip Toprak
Başkent Gözgöz Akademi: Barış, Emirhan, Mehmet, (Dk.57 Muhammet) Çağrı,  Alper (Dk.90 Enes) Halilcan, Muhammet (Dk.90 Muhammed ) Gökhan**(Dk.67 Hüseyin*) Yunus** Hejar**(Dk.57 Murat*) Berk**
Teknik Direktör: Kadir Ömeroğlu
Goller:Yok

Editör: Haber Merkezi