Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında 52 Orduspor’u konuk eden Hendekspor, çok net fırsatlar kaçırdığı mücadelede son 10 dakikada yediği 3 golle 3-1 mağlup oldu ve kupaya veda etti

HALUK PERDEYİ AÇTI
Hendekspor, Türkiye Kupası 2.Tur maçında Düzce’de 52 Orduspor’u ağırladı. Mücadelenin ilk devresinde rakibi karşısında daha etkili oynayan taraf Hendekspor oldu. Haluk ve İlkay ile pozisyonlar bulan Hendekspor aradığı golü 31’nci dakikada buldu. İskender’in ortasında Haluk Türkeri’nin harika kafa vuruşu ile 1-0 öne geçen Hendekspor, avantajı da eline aldı. İlk yarının geri kalan bölümünde gol olmayınca devre bu skorla sona erdi.

SON BÖLÜME ÜSTÜN GİRDİK
Karşılaşmanın ikinci yarısında Hendekspor üst üste pozisyonlar buldu. Beraberlik golü için savunma güvenliğini ikinci plana alan 52 Orduspor karşısında üst üste çok net pozisyonlar Bulan Hendekspor deyim yerindeyse gol kırma rekoru girdi. Mavi Siyahlılar mücadelenin son bölümüne de 1-0 üstünlük ile girdi.

ÜST ÜSTE ŞOK GOLLER
80’nci dakikada 52 Orduspor skoru 1-1’e getirdi. Bu golün ardından Ordu temsilcisi, Şükrü ile bir gol daha buldu ve skoru 2-1’e getirdi. Kalesinde gördüğü şok gollerle 2-1 geriye düşen Hendekspor mücadelenin 89’ncu dakikasında bir gol daha yedi ve 3-1’geriye düştü. Karşılaşmada başka gol olmayınca Hendekspor sahadan 3-1’lik skorla mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Hendekspor: 1 52 Orduspor: 3

Stat: Düzce 18 Temmuz Stadı

Hakemler: Ahmet Balkan, Turhan Akbaş, Hasan Hüseyin Yazıcılar, Berkay Ağış

Hendekspor: Mertcan, Hakkı, Muharrem (Yusuf), Mustafa (Enes), Haluk (Emrah), Yavuz (Mustafa), İlkay, Mert, İskender, Barış, Emirhan (Emre)

Teknik Direktör: Talip Toprak

52 Orduspor FK: Berat, Hüseyin, Anıl, Muzaffer (Özgen), Furkan (Fırat), Berkay (Doğancan), Kaan (Emre), Çağrı (Taner), Kaan, Ömer, Batuhan

Teknik Direktör: Cüneyt Tiryaki

Goller: Dk. 31 Haluk (Hendekspor) Dk. 79 Taner, Dk. 80,88 Şükrü (52 Orduspor)

Editör: Haber Merkezi