İLK YARI EŞİTLİK

Hendekspor, TFF 3. Lig 1. Grup 10’ncu hafta maçında deplasmanda Kahta02 Spor’a konuk oldu. Karşılaşmaya iki takım da kontrollü bir oyunla başlarken skoru değiştiren taraf ev sahibi ekip Kahta02 oldu. 33’ncü dakikada Barış’ın golü ile öne geçen Adıyaman temsilcisine cevap 39’ncu dakikada Enes ile geldi. Hendekspor, Enes’in golüyle skora dengeyi getirdi ve ilk yarı bu skorla 1-1 sona erdi.

BARIŞ SKORU BELİRLEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi ekip daha etkili başladı. Hendek kalesinde etkili olmak isteyen Kahta02 aradığı golü 71’nci dakikada buldu. Hendekspor savunmasının hatalar zincirinin ardından topu ağlara yollayan Barış, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Bu golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen Hendekspor, aradığı skoru bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve galibiyet serisi sona erdi.

Stat: Kahta Stadyumu

Hakemler: Hakan Basık** Nurettin Taşkesen** Cengizhan Öztürk**

Kahta02 Spor: Onur** Gürkan**(Dk.85 Tunahan*) Osman** İsmail** İdris** Erkan** Emre**(Dk.90 Volkan*) Ömer** Mehmet B.** Mehmet D.**(Dk.70 Muhammed*) Barış**(Dk.85 Muhammed*)

Teknik Direktör: Sinan Bayraktar

Hendekspor: Bülent** Hakkı** Muharrem** Mustafa** Burak** İlkay** Enes** İskender** Muhammet** Haluk**(Dk.63 Mustafa*) Yavuz**(Dk.78 muharrem*)

Teknik Direktör: Talip Toprak

Goller: Dk.33, 71 Barış (Kahta 02) Dk.39 Enes (Hendekspor)

Editör: Haber Merkezi