İLK İDMAN YAPILDI

Geçtiğimiz sezon Play Off’ları 1 setle kaçıran ve Sultanlar Ligi’ne çıkamayan Generali Sigorta Sakarya Voleybol Kulübü, yeni sezona yine Sultanlar Ligi parolası ile başlıyor. Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nde Batı grubunda yer alacak Sultanlar, dün gerçekleştirilen çalışmayla sezona başladı. Çalışma öncesinde sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Ömer Bektaş ve yöneticiler, sezon beklentilerini ve mevcut durumu anlattı.

YÖNETİM BASINLA BULUŞTU

Kulüp destekçileri arasında yer alan Oğuzhan Dağlı’nın mekanı Pusula54 kafede yapılan toplantıya Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, yöneticiler Vedat Yaşlıca, Kenan Oran, Kurtuluş Turna, İbrahim Koşutan, Orhan Tufan, Cengiz Oğuz, Ercan Bakırtaş ve Oğuzhan Dağlı katıldı. Başkan Bektaş ve yönetimdeki isimler yeni sezonla ilgili temennilerini basın mensuplarına aktardı.

“YOL ARKADAŞLARIM”

Başkan Bektaş yaptığı konuşmada, “Bugün burada beni yalnız bırakmayan sevgili dostlarıma ağabeylerime teşekkür ediyorum. Her zaman her zaman benim yanımdalar. Burada yanımda olamayan ama bizlere destek veren çok değerli isimler var. Erdem Yıldırım var. Sakaryaspor yönetiminden Semih Çiftçi var. Serkan Ay kardeşimiz var.”

“VALİ KALDIRIM VE BAŞKAN YÜCE İLE GÖRÜŞTÜK”

“Bu takım benim takımım değil şehrin takımı. O yüzden bu takıma herkesin sahip çıkması lazım. Valimiz ile görüştük. Valimiz bu sene biraz daha kadına destek ve güçlü kadın mottosu ile yanımızda olacaklarını söyledi. Kadınlarımızın Olimpiyatlarda aldığı başarıları gördük. Şehrimizden de neden bir takım Sultanlar liginde yer almasın? Neden bizden de bir kızımız milli takımda oynamasın? Vali bey bu fikirlerimizi iyi karşıladı. Büyükşehir Belediye başkanımız ile görüştük. Ona da mevcut durumu aktardık. Otobüs ihtiyacımızı ilettik. En büyük talebimizin bu olduğunu ilettik. O da bir çalışma yapma sözü verdi. Aynı şekilde Hendek Belediye başkanımız Turgut Babaoğlu da çok fazla destek veriyor bize. Sorunlarımızla tek tek ilgileniyor.”

“ÇİĞDEM ATABEK CİDDİ UĞRAŞ VERİYOR”

“Her şeyi bir tarafa bırakarak bu sene sayın vekilimiz Çiğdem Erdoğan Atabek ciddi anlamda destek bulmak için çaba sarf ediyor. Kendisine takım hakkında bilgi verdik. Generali Sigortanın bu işin ne kadar içinde olduğunu, genel anlamda nerelere neler yapılabileceğini anlattık. Şu an görüşmelerini sürdürüyor. İnşallah onları da hallettiği takdirde bu sene iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. İlimizi daha iyi bir şekilde temsil edeceğiz.”

“BU TAKIM ŞEHRE KATKI SAĞLAYACAK”

“Bu sezon 6 transfer yaptık. Bu isimlerin hepsi İdris hocamızın yaptığı çalışmalar neticesinde takımımıza katkı sağlayacak isimler. Bugün de ilk idmanımızı yapacağız. Sakaryaspor tabi ki şehrimizin en büyük marka değeri. Onun önüne geçmek istemiyoruz ama bu şehrin bu takıma sahip çıkması lazım. Geçen sezonun bitiminden beri voleybola başlamak isteyen genç kuşaklarımız var. Şehrin katma değerine katkı sağlayacak takımlar bu şehre gelecek. Köklü ve büyük camialar. Bunlar bizim ve şehir için önemli.”

“İNANCIMIZ TAM”

“Şunu tekrar yineliyorum. Bu takıma herkesin sahip çıkması lazım. Bu takım sadece buradaki arkadaşlarımızla bizim değil, tüm Sakarya’nın takımı. Ben bugün varım yarın yokum ama bu takım hep burada kalacak. Bu takıma sahip çıkıldıkça bu takım da bu şehri en iyi şekilde temsil eder. Bu sene Sultanlar ligine çıkacağız. Buna inancım tam.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi