SÜPER KATILIM
Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi salonunda düzenlenen geceye Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akçan, SASKF  genel başkanı Yaşar Zımba, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, Saha Komiserleri Derneği başkanı Mahmut Güzel, Akyazı Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Atlas Global- Jet Sapport genel müdürü Süleyman İshak Beyoğlu, Kulüp yöneticileri, Futbolcular ve taraftarlar katıldı.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ, PLAKETLER VERİLDİ
Kulüp başkanı Haldun Şehit konuşmasında şampiyonlukta katkısı bulunan herkese teşekkür etti ve Belediye Başkanı Hasan Akçan’a şilt ve ismine yazılı forma verdi. Protokol mensupları ile sponsorlar Süleyman İshak Beyoğlu, Talha Süt, Mustafa Gödek, Güray Bekçibaşı, Ali Koç’a teşekkür plaketleri verildi. Geceye katılamayan ana sponsor Mansur Marzouk Harunustasporun sevincine yolladığı mesaj ile katıldı.

İŞTE KUPA
Şampiyonluk gecesinin en heyecanlı anı Kupa verilişinde yaşandı. SASKK genel başkanı ve Mehmet Çakmak şampiyonluk kupasını başkan Haldun Şehit ve futbolculara verinde yer yerinden oynadı, büyük sevinç ve gösterilerin yaşandığı anlarda futbolcular başkan Şehit’i havaya attılar.

İŞTE ŞAMPİYON
Gecenin en büyük sürprizi gençlerin sevgilisi haline gelen Pop sanatçısı Görkem Durmaz oldu. Genç sanatçı söylediği şarkılarca coştu ve yüzlerce dinleyenini coşturdu. Gece çok güzel görüntüler eşliğinde sona erdi.

Editör: Haber Merkezi