LİG BAŞLAMADAN YÖNETİM DEĞİŞTİ
Amatör Küme'nin en genç takımlarından olan Harmanlık semtinin takımı Harmanlıkspor'un, lige başlamadan önce Başkanı değişti. Harmanlıkspor'un Kulüp Başkanlığını yıllarca başarı ile devam ettiren Metin Ergezen, kendi rızsıyla kulüp başkanlığını bıraktı ve yerini İsmail Yağlar devraldı. Yeni ve dinamik başkan İsmail Yağlar ve yönetim kurulu, geçen yıl ki genç kadrosuna birkaç tecrübeli isim katınca başarı da kaçınılmaz oldu. Teknik kadro ve futbolcular bazında da ilk yarı oynanan futbol ve başarılı sonuçlar Harmanlıkspor'u lider yaptı. Oynadıkları 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alan Harmanlıkspor, ilk yarıda 25 puan topladı. Gösterdiği performansla kalesinde devleşen Emirhan Bakıcı ve forvet oyuncusu Salih Başar önderliğinde tüm takım çok iyi işler çıkardı.

SUAT BEYENAL FARKI
Harmanlıkspor’da bu sezon kaleciler de emin ellere emanet durumda. Kaleci antrenörü olarak Sakarya’nın en tecrübeli ismi olan Suat Beyenal ile anlaşan Harmanlıkspor, bu adımı ile de liderlik için önemli bir avantaj sağladı. Beyenal’ın çalıştırdığı kaleciler, Harmanlıkspor’u ligin ilk yarısında en az gol yiyen takım yaptı.

"DİSİPLİNLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIRIYORLAR
Yeni başkan İsmail Yağlar; "Ben sporla yatıp sporla kalkan biri olarak hep Harmanlıkspor'un başarısı için hep tribünlerde destekledim. Allah nasip etti ve desteklediğim kulübün başkanı oldum. Saygı değer yöneticilerimiz başta İsmet Akdemir olmak üzere, kulüp müdürümüz Ayhan Aytaç, Kürşat Eregezen ve diğer yöneticilerimizle birlikte Harmanlıkspor'umuzu BAL ligine çıkmak istiyoruz. İlk yarıyı lider bitirdik ama gevşemek yok. Teknik sorumlularımız Tevfik Tetik ve Gürcan Alkan hocalarımıza yönetim olarak çok güveniyoruz. Takımımızı disiplinli bir şekilde çalıştırıyorlar. Futbolcu kardeşlerimize ve teknik kadromuza başarılı sonuçlarından ötürü teşekkür ediyoruz ve ikinci devrede de aynı başarıyla devam etmesini diliyoruz." ifadelerini kullandı.

"BU YOLA BAŞ KOYDUK"
Lider olan Harmanlıkspor'un mimarları Tevfik Tetik ve Gürcan Alkan yaptıkları açıklamalarda; " Öncelikle yeni başkanımız İsmail Yağlar'ı ve değerli yöneticilerimize görevlerinde başarılar diliyoruz. Bize yaptıkları destekleri unutamayız. Bizler de takımımızın başarılı olması için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bu grupta lider olmak kolay değildi. Futbolcularımız genç olduğu için devamlı uyarılarda bulunuyoruz. Onlar da sağ olsunlar verdiğimiz görevleri laikiyle yerine getiriyorlar. Hepsinin alınlarından öpüyoruz. Teknik ekip olarak ikinci yarı çalışmalarımıza başladık. Bu yola baş koyduk, inşallah sonunu getirmek için futbolcu kardeşlerimizle bu işin üstesinden geleceğiz. Ayrıca ligde namağlup gidiyoruz Allah utandırmasın." şeklinde konuştular.

Editör: Haber Merkezi