Alt liglere hazırlanan Harmanlıkspor ve Nejat Ersin Futbol Akademisi takımları önceki akşam Erenler Stadında hazırlık için kozlarını paylaştı. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadelede goller peş peşe geldi. Harmanlıkspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Nejat Ersin Futbol Akademisi sahadan 4-2’lik skorla galip ayrılan takım oldu. Harmanlıkspor gençleri de oynadıkları futbolla alkış aldı.

“HERKES FUTBOLUMUZU GÖRECEK”
Nejat Ersin maç sonu yaptığı açıklamada, “Takımımla devamlı idmanlar ve maçlar oynuyoruz. Yeniyoruz yeniliyoruz ama sahaya iyi futbol yansıtmak için çabalıyoruz. Ligler başladığında Nejat Ersin Futbol takımının nasıl futbol oynadığını herkes görecek. Emeklerimizin karşılığını almak için uğraş veriyoruz.” dedi.

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”
Harmanlıkspor Yöneticisi Adil Yazıcı, “Yıllarca Harmanlıkspor’da futbol oynadım. Hiç zorlanmadım ancak takımda yöneticilik yaparken gerçekten çok zorlanıyorum. Eski yönetici ağabeylerime de teşekkür ediyorum. Biz de zamanla alışacağız. Bu yıl Harmanlık altyapısı daha iyi olacak. Çok çalışıyoruz ve liglere kadar hazır olacağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi