İLK YARIDA 2 GOL

Sakarya Süper Amatör Küme A Grubu’nda ikinci devrenin ilk maçında Hanlıköyspor ile Harmanlıkspor kozlarını paylaştı. Muhammed Emin Arıcı, Efe Ökden ve Alperen Demir’in yönettiği müsabakaya iyi başlayan taraf Harmanlıkspor oldu. Hanlıköyspor karşısında ilk yarı boyunca iyi oyununu sürdüren yeşil beyazlı ekip, Abdülsamed ve Cengizhan’ın golleriyle devreyi 2-0 önde kapatan taraf oldu.

İKİNCİ YARIDA KONTROLLÜ OYNADI

Müsabakanın ilk yarısında 2-0’lık üstünlük kuran ve devre arasına önde giden Harmanlıkspor, ikinci yarıya daha kontrollü şekilde başladı. Hanlıköyspor’un aradaki farkı eritmesine izin vermeyen yeşil beyazlı ekip, Abdülsamed’in attığı gol ile aradaki farkı 3’e çıkardı. Bu golün ardından Hanlıköyspor, geri dönmek istedi ama Harmanlıkspor iyi oyununu sürdürdü ve geri dönüşe izin vermeyerek sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Stat: Erenler

Hakemler: Muhammed Emin Arıcı*** Efe Ökden*** Alperen Demir***

Harmanlıkspor: Emirhan *** Uğur *** Kadir *** K. Baran *** Doğanay *** Bilal *** ( Kerem İngöz **) Kerem Demiral ***( Gürkan **) Arda *** ( M. Sait **) A. Samet **** Cengizhan *** ( Sinan **) Emin Mert**(Mithat**)

Teknik Direktör: Tevfik Tetik ****

Hanlıköyspor: Barış ** Berat *-* Furkan ** Aydın ** A. Hakan ** Hakan ** Ferhat ** ( Selami )** Serdar ** Berkay ** Mehmet ** Enes ** ( Yunus **)

Teknik Direktör: Arif Ertem **

Goller: Dk. 14’, 60’ Abdülsamet, Dk. 24 Cengizhan (Harmanlıkspor)

Editör: Haber Merkezi