Gerçekleştirilen antrenmanda genç futbolcularla birlikte yeni transferler de yer aldı

ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Süper Amatör Kümede altyapıya verdiği önemle dikkat çeken Harmanlıkspor 2019-2020 sezonun çalışmalarına start verdi. Bu sezon Süper Lig’de genç kadrosuyla mücadele edecek olan Harmanlıkspor, ilk idmanını Antrenör Tevfik Tetik komutasında gerçekleştirdi.

----

GENÇ OYUNCULAR DİKKAT ÇEKTİ
Geçtiğimiz sezonki kadrosundan 7 oyuncuyla yollarını ayıran Harmanlıkspor yeni sezonda ise üç transfer yaptı. Sol beke Kocaali Sahilspor’dan Tunahan Yıldırım, orta sahaya Limandere’dan Yusuf İrten ve forvete Alaağaçspor’dan Polat Çakmakçı’yı transfer eden Harmanlıkspor, altyapısından da A takıma bu sezon yine çok sayıda futbolcu çıkardı. Genç oyuncuların sayısı, futbolseverlerin de dikkatini çekti.

----

Yıllardır Harmanlıkspor’un e önemli ismi olan tecrübeli antrenör Tevfik Tetik, yaptığı açıklamada; “İnşallah bu sezon güzel olacak. Her sene olduğu gibi genç kadromuza bir iki tecrübeli isim aldık. Orta sıralarda mütevazi bir takım olmak istiyoruz. Tabi üst sıraları da zorlamak istiyoruz. Bunun yanında da gençlerimizi geliştirmek istiyoruz. Bizim yapımızı Sakarya biliyor. Aramıza katılan sporcularımız olacak. 7 oyuncumuzla yolumuzu ayırdık. Güzellikle anlaşarak ayırdık. Onların yerlerine de yeni gençlerimizi takviye yaptık. Bir kaleci alacağız. Fakat şu an kadromuz sahaya çıksa yeterli derecede. İyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz ve lige hazır olacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi